Akinek Stranger Things elvonási tünetei vannak, képregény formában már csillapíthatja

Képregényes előzménytörténet érkezett a Netflix zseniális sorozatához.

A Stranger Things negyedik évadára várva, melynek premierje forgatási szünet miatt akár 2021 közepéig is elhúzódhat, hajlamosak vagyunk többször újranézni az eddig megjelent epizódokat. Most azonban kicsit enyhülni látszik a várakozással töltött idő, ugyanis a Szukits Könyvkiadó gondozásában a héten már magyarul is megjelent a Stranger Things: Hat című kötet. Az alábbi videóban láthattok néhány oldalt ebből a rendkívül igényesen megkreált képregényből.

Egy kis ízelítő a keménytáblás kiadású kötet hátlapjáról:

1978 AMERIKA.

MÉG JAVÁBAN TART A HIDEGHÁBORÚ, FÉNYKORÁT ÉLIK A VESZÉLYES TUDOMÁNYOS KÍSÉRLETEK…

Francine a hetvenes évek átlagos tinédzsere lehetne, ha nem lennének bizonyos mentális képességei. Így ahelyett, hogy az amerikai iskolások hétköznapjait élné, kénytelen Dr. Brenner felügyelete alatt tölteni napjait a Hawkins Laboratóriumban.

A lány azonban egyre inkább úgy érzi, hogy kihasználják, és képességeit fegyverként akarják használni. Végül egy olyan sötét jövőkép kezd körvonalazódni előtte, amelynek semmiképp sem akar részese lenni.

Persze Francine számára a jövő könnyen megváltoztatható és irányítható…

Ez a 96 oldalas képregény-gyűjtemény a Dark Horse Comics, Stranger Things: Six című sorozatának mind a 4 számát tartalmazza, Edgar Salazar rajzaival és a díjnyertes Jody Houser szövegével. A fordítást Uray Márton készítette.

Total
6
Shares
Previous Article

Itt vannak a júliusi Games With Gold játékok

Next Article

A Naughty Dog vezetője nyilatkozott, kap-e DLC kiegészítőt a The Last of Us Part II

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!