Wide Screen
Image default
Sorozatok

A forgatási szünet miatt a Stranger Things negyedik évada akár a 90-es években is játszódhat

A munkálatok csúszása akár azt is jelentheti, hogy szereplőinket egy új évtizedben is láthatjuk majd.

A munkálatok csúszása akár azt is jelentheti, hogy szereplőinket egy új évtizedben láthatjuk majd.

A legtöbb produkcióhoz hasonlóan a Stranger Things munkálatai is szünetelnek a koronavírus-járvány miatt. David Harbour nemrégiben elárulta, hogy az eredeti tervek szerint 2021 legelején mutatták volna be a negyedik évadot, azonban a jelenlegi szünet több hónapos csúszást eredményezhet. Ezzel kapcsolatban pedig érdekes spekulációk jelentek meg a nemzetközi sajtóban, többen valószínűnek tartják, hogy a leállás könnyen vezethet egy kisebbfajta időugráshoz is a sorozat cselekményében.

Könnyű belátni ennek az elméletnek a racionalitását. Bár egyelőre nem tudjuk, hogy mikor fog játszódni a negyedik évad (a sorminta szerint 1986 következne), bizony indokolható lenne egy kisebb időugrás. Az egyik fontos szempont a gyerekszínészek kora, többen ugyanis már most is saját életkoruknál fiatalabb karaktert személyesítenek meg, ez pedig az idő előrehaladtával még látványosabbá válhat. Egy néhány éves ugrás azonban azt jelenthetné, hogy a színészek kora utolérné a figurákét. Emellett, egy újfajta tematika is megjelenhetne a szériában, hiszen a készítők bemutathatnák, hogy az átélt borzalmaknak hosszú távon milyen hatásai vannak.

Érdekes egyébként, hogy eredeti tervek szerint minden évad más-más évtizedbe kalauzolta volna el a nézőket, a befejező ötödik szezonra pedig elértek volna a jelenkorba. Ez azonban együtt járt volna a gárda rendszeres cseréjével, így a Netflix és a készítők végül elvetették ezt az elképzelést.

A Stranger Things következő évada jelenlegi tudásunk szerint valamikor 2021-ben kerül adásba.

Még több a témában...

Natalia Dyer szerint a leállásból még profitálhat is a Stranger Things

Vigh Martin

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

Előzmény-minisorozatot kap a Vaják a Netflixen

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat