A forgatási szünet miatt a Stranger Things negyedik évada akár a 90-es években is játszódhat

A munkálatok csúszása akár azt is jelentheti, hogy szereplőinket egy új évtizedben is láthatjuk majd.

A munkálatok csúszása akár azt is jelentheti, hogy szereplőinket egy új évtizedben láthatjuk majd.

A legtöbb produkcióhoz hasonlóan a Stranger Things munkálatai is szünetelnek a koronavírus-járvány miatt. David Harbour nemrégiben elárulta, hogy az eredeti tervek szerint 2021 legelején mutatták volna be a negyedik évadot, azonban a jelenlegi szünet több hónapos csúszást eredményezhet. Ezzel kapcsolatban pedig érdekes spekulációk jelentek meg a nemzetközi sajtóban, többen valószínűnek tartják, hogy a leállás könnyen vezethet egy kisebbfajta időugráshoz is a sorozat cselekményében.

Könnyű belátni ennek az elméletnek a racionalitását. Bár egyelőre nem tudjuk, hogy mikor fog játszódni a negyedik évad (a sorminta szerint 1986 következne), bizony indokolható lenne egy kisebb időugrás. Az egyik fontos szempont a gyerekszínészek kora, többen ugyanis már most is saját életkoruknál fiatalabb karaktert személyesítenek meg, ez pedig az idő előrehaladtával még látványosabbá válhat. Egy néhány éves ugrás azonban azt jelenthetné, hogy a színészek kora utolérné a figurákét. Emellett, egy újfajta tematika is megjelenhetne a szériában, hiszen a készítők bemutathatnák, hogy az átélt borzalmaknak hosszú távon milyen hatásai vannak.

Érdekes egyébként, hogy eredeti tervek szerint minden évad más-más évtizedbe kalauzolta volna el a nézőket, a befejező ötödik szezonra pedig elértek volna a jelenkorba. Ez azonban együtt járt volna a gárda rendszeres cseréjével, így a Netflix és a készítők végül elvetették ezt az elképzelést.

A Stranger Things következő évada jelenlegi tudásunk szerint valamikor 2021-ben kerül adásba.

Total
8
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora írója még soha nem írt át annyiszor forgatókönyvet, mint ennél

Next Article

Nem kell aggódnunk a Final Fantasy VII Remake megjelenése miatt

Related Posts
Tovább

Visszatértek a túlélők!

A The Walking Dead hosszas téliszünet után visszatért, és egy mozgalmas résszel megmutatta hogy tartogat még izgalmakat ez az évad. Az új epizódban Ricket, Darylt, Morgant és szinte az összes fontos szereplőt viszontláthattuk több kevesebb ideig.