Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Ahhh, de durva lett A majmok bolygója: Háború utolsó előzetese!

Ahogy azt tegnap megírtuk, ma érkezik a harmadik, s egyben utolsó előzetes Matt Reeves A majmok bolygója: Háború zárórészéhez.

Mikor a 20th Century Fox újraindította a franchiset, ki gondolta volna, hogy ekkora siker fogja követni a korábbi próbálkozások ellenére, na persze ehhez kellett egy tökös rendező is, aki mindent beleadott, élt-halt a rendezés jogáért, csakhogy ő vihesse filmre Cézár kalandját. A stúdió Matt Reeves személyében olyan rendezőre talált, aki nem csak megmentette, de talán a legsikeresebb majmos szériát alkotta meg.

A film szinopszisa a következő:

A nagy sikerű franchise harmadik része, A majmok bolygója: Háborúban Cézár és a majmok halálos összetűzésbe kerülnek az emberekkel, akiket egy könyörtelen ezredes vezet majd, akit úgy hínak, hogy Colonel (Woody Harrelson). Miután a majmok vereséget szenvedtek, Cézárnak meg kell birkózni a sötétebb énjével, és drasztikus lépésre határozza el magát, mégpedig, hogy megbosszulja faját. A kaland végén szemtől-szemben találják majd magukat a főszereplők, Cézár és az ezredes egy grandiózus csatában mérik össze erejüket, amely mindkét faj jövőbeli sorsát megpecsételi a bolygón.

A majmok bolygója: Háború hazai bemutatója 2017 július 12-én lesz.

Még több a témában...

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

Matt Reeves végre megmutatta, hogy Robert Pattinson milyen lesz a Batman jelmezben

Kévés Bence Mihály

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon