Close


Közelgő események

Filmek

Feltűnt Tinkerer is a Pókember: Hazatérésből

Először láthatjuk Michael Chernus által életre keltett karaktert, The Tinkerer-t a Pókember: Hazatétésből.

Feltűnt Tinkerer is a Pókember: Hazatérésből
  • PublishedMay 16, 2017

Először láthatjuk Michael Chernus által életre keltett karaktert, The Tinkerer-t a Pókember: Hazatétésből.

Régről tudjuk, hogy a Sony Pictures és a Marvel Studios közös rendezésű Pókember-filmjében ott lesz Phineas Mason, azaz The Tinkerer is, de eddig nem láttuk őt sem a forgatási képeken, sem videókban. De még csak lesi fotókon sem mutatta magát a képregényfigura, egészen eddig a pillanatig kellett várni, hogy Keselyű (Michael Keaton) oldalán megmutassa magát a gazfickó.

Az Empire Magazin tett közzé hivatalos képet a színészről. Az írás röviden kitér arra is, hogy milyen kapcsolat lesz közte és Keselyű között a képregényfilmben. Adrian Toomes, a publicista a következőket írja le:

A Bosszúállók után az úgynevezett Damage Control csapat jelenik meg, ők az amolyan takarító brigád, aki rendet rak a szuperhősök és szupergonoszok után. „Most azonban kétségbeesett helyzetbe kerül. A tudós [Tinkerer] és csapata sok kamion közül egyet felpakolnak mindenféle technikai cuccokkal, találunk köztük Stark mütyüröket is, és arra készülnek, hogy eladják ezeket a fekete piacon – miközben maguk is gazemberré válnak.

A képregényvilágban egy géniusz hírében áll a karakter, aki mérnöki képességét arra használja fel, hogy segítse a rossz fiúkat. Egyelőre nem világos, hogy milyen szerepet játszik majd a Hazatérésben, mekkora szerep jut ki neki, és hogy esetleg valamelyik Marvel folytatásban számolni kell-e vele.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 6-án lesz hazánkban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.