Wide Screen
Image default
Filmek

Űrdongó poszter Az utolsó lovagból, és spin-off logó debütált az interneten

A közösségi médiában először bemutatták a 2018-as Transformers spin-off logóját, majd reggelre egy tűzharcos posztert is bemutattak.

Egy picit már unjuk azt a nagy hype-ot, ami körülveszi a Transformers: Az utolsó lovag ötödik részt, de ez nem is csoda, hiszen sorra mutatják be a jobbnál jobb posztereket, előzeteseket, tévés reklámokat és még ki tudja, hogy mivel fognak előrukkolni a júniusi bemutató előtt.

Az Empire Online mutatta meg kedvenc Autobotunk másik oldalát, aki mintha nem találná helyét a csapatban, miután elvesztette régi barátját, Samet (Shia LaBeouf). De azért dicsérjük meg Michael Bay csapatát, mert a mostani kép rendkívül menő lett.

És a napokban leleplezték a 2018-as Bumblebee spin-off film logóját is, mely a korábbi filmek gazdagsága ellenére roppant minimalista lett, és talán éppen ezért lesz okunk annyira bízni abban a filmben.

A Transformers: Az utolsó lovag hazai bemutatója 2017. június 22-án lesz.

Még több a témában...

Már magyarul is megnézhető a Transformers: Az utolsó lovag legújabb előzetese

Optimus Fővezér is szerepelni fog az ŰrDongóban

Barikád visszatérése, és a hét Transformers 5 hírei együtt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább