Főoldal Filmek Adam Driver állítólag dobta a Fantasztikus Négyes szerepét, miután elolvasta a forgatókönyvet
Filmek

Adam Driver állítólag dobta a Fantasztikus Négyes szerepét, miután elolvasta a forgatókönyvet

A Star Wars színésze nem barátkozott meg a Fantasztikus Négyes karakterével, és inkább passzolta.

259
Adam Driver

Egy ideig úgy tűnt, hogy Adam Driver biztosra vette Reed Richards szerepét a Marvel Studios készülő Fantasztikus Négyes rebootjában, de egy új jelentés szerint a színész visszautasította a szerepet, miután a forgatókönyvet elolvasva idegen volt számára a karaktere, nem alakult ki kötődés, hogy ő legyen a Marvel családjának a vezetője.

Az elmúlt hónapokban bejárta a világot az a pletyka, hogy Adam Driver szerepe borítékolható a filmben. Már sokan megerősítve kezelték, és több híresztelő is azt állította, hogy Adam Driver megkapta Mister Fantastic szerepét, Margot Robbie játssza a Láthatatlan Nőt, Paul Mescal Fáklyát, Daveed Diggs pedig a Lényt keltheti életre a Marvel Moziverzumban. Hivatalos bejelentésre nem került sor, és ami talán a legbeszédesebb, a hollywoodi szaksajtó sem szólt bele a dologba.

Most, hogy a WGA és a SAG-AFTRA sztrájkol, semmi jel nem utal arra, hogy az elkövetkező hónapokban bármilyen MCU-szereposztási hírt kapnánk. Április elején osztottuk meg, hogy az Avatar: A víz útja íróját, Josh Friedman-t nem sokkal azelőtt bízták meg a forgatókönyv átírásával, hogy a forgatókönyvírók sztrájkba lépett volna.

Jeff Sneider elárulta John Rochának egy beszélgetés során, hogy “Adam Driver igazán sosem kötelezte el magát”, ha Reed Richards szerepéről volt szó. Sőt, az egyeztetések nagyon korai fázisában visszadobta a szerepet, mert nem tetszett neki. Sneider elmondása szerint a Star Wars színésze egyszerűen “nem tudott kapcsolódni a karakterhez a lapokon”. Ez egyben azt is megmagyarázná, hogy a stúdió miért kérte a forgatókönyv átírását, és még mindig megvan rá az esély, hogy a Marvel Studios később megmutatja neki az átiratot, amivel talán el tudja csábítani a színészt.

A projektet még 2019 nyarán jelentették be a San Diego-i Comic-Conon, azóta viszont számtalan pletyka született a szerepekről. Margot Robbie neve többször is felmerült Sue Storm szerepére, ám az utóbbi időben már arról kezdtek beszélni, hogy a szerepet most Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész sztárja, Vanessa Kirby kapja.

Négy év telt el azóta, hogy a Comic-Conon bejelentették a Fantasztikus Négyest, és bár a COVID alaposan keresztbetett a dolgoknak, egyre inkább azt gondoljuk, hogy baj van a projekttel. Először Jon Watts rendező távozott a projekt éléről – akit a WandaVízió rendezője, Matt Shakman váltott -, majd a forgatókönyv átírásáról cikkeztek, és végül a szereplőgárdát sem jelentették be.

A Fantasztikus Négyes tervek szerint 2025. február 14-én kerül a mozikba.

Fantasztikus Négyes
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...