Főoldal BREAKING A Xenomorphok megérkeztek a Földre: az első koncepciórajzok Noah Hawley készülő FX Alien-sorozatából
BREAKINGSorozatok

A Xenomorphok megérkeztek a Földre: az első koncepciórajzok Noah Hawley készülő FX Alien-sorozatából

Végre bepillantást kaphatunk az első Alien-sorozatba.

366
Alien
Forrás: 20th Century Fox

Még 2019-ben derült ki, hogy a Disney folytatja az Alien-franchise-t. Végül kiderült, hogy az első ilyen projekt egy FX-sorozat lesz, amelyet a Fargo és a Légió alkotója, Noah Hawley fog irányítani. A készülő sorozatról folyamatosan derültek ki részletek, köztük a sorozat fő helyszíne is, illetve hogy a franchise legnagyobb alakja nem fog szerepelni benne.

Az év elején megtudtuk, hogy Noah Hawley készülő Alien-sorozata valóban a Földön fog játszódni. Ez jelentős eltérést jelent a korábbi részektől, az Alien vs. Predator filmek kivételével ugyanis mindegyik film egy idegen bolygókon vagy űrhajókon játszódtak. Emellett arra is utaltak, hogy több nagyvállalat is harcban lesz a vezető helyért. Most végre bepillantást kaphatunk a készülő sorozatba, köszönhetően az első kiszivárgott terveknek.

Noah Hawley Alien-sorozatának forgatása még nem kezdődött el. Bár a sorozat forgatókönyvei már elkészültek, a sorozat forgatása csak jövőre kezdődik. Az AVP Galaxy-nak köszönhetően azonban most először vethetünk egy pillantást a készülő sorozatra. Az oldal közzétett bejegyzésében egy sor koncepciós képet mutatott be, ezeken a Xenomorph látható a Földön, egy lezuhant űrhajó és számos tojást is felfedezhetünk.

A koncepciórajz egy Weyland-Yutani űrhajót, az USCSS Maginot-t ábrázol, ami egy város közepén zuhant le, s mélyen befúrta magát a földbe. A várost a Prodigy Corporation, a Weyland-Yutani riválisa irányítja. A következő két képen egy katonát láthatunk valamilyen ipari helyiségben. A helyszínen több tojás is található. Végezetül egy kifejlett Xenomorph is feltűnik, miközben valakit éppen elragad egy aknában.

A Disney még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a sorozatot, de mivel a forgatás valamikor jövő évben kezdődik, legjobb eséllyel is csak 2024-ben kerül műsorra a franchise első élőszereplős tévésorozata. Néhány rajongó szkeptikus a sorozattal kapcsolatban, különösen annak fényében, hogy most először készül olyan produkció, amit nem a filmvásznon mutatnak be. Mentsvár lehet, hogy Hawley a televíziózás terén igazi régimotorosna számít, hiszen több nagysikerű tartalmat is készített már a televízióstársaságok számára.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...