Wide Screen
Image default
Filmek

A Wonder Woman 1984 producere elárulta, miért tolták így el a premiert

A Wonder Woman 1984 bemutatója eredetileg novemberben lett volna, azonban a stúdió bő fél évvel eltolta azt, csak éppen az okát nem tudtuk.

Nem kis túlzás kijelenteni, hogy az első rész fogadtatása után perpillanat a Wonder Woman 1984 az egyik legjobban várt DC alkotás. 2017 óriási sikert ért el az első női szuperhősfilm mind a mozik kasszái előtt, mind a kritikus tömeg szemszögéből, így nem meglepő, hogy Patty Jenkins rendezővel az élén elkészítették a folytatást, amit most november 1-jétől vetítettek volna a mozikban, azonban a filmet fél évvel eltolták.

Tavaly a stúdió eddig ismeretlen okokra hivatkozva a film bemutatóját 2020. június 5-ére tette át, csak éppen azt nem közölték, hogy mi indokolta a csúsztatást, hiszen a forgatással jó ütemben haladtak, semmi sem indokolta a döntést. Példátlan döntésnek tűnt a stúdió részéről, ám most Az Igazság Ligája és a Wonder Woman producere megválaszolta, mi állt a döntés hátterében.

Őrült rohanás előzte meg az előkészületet, mert Patty csinálta a TNT showt is, és nagyon siettettük az utómunka ütemezésével is, hogy tartani tudjuk a 2019. november 1-jére kitűzött bemutatót. Ezt azért csináltuk, mert a stúdió elmondása alapján erre szükség volt, majd ezután egy ponton odajöttek hozzánk, és azt mondták: „Tudjátok mit, igazatok van, srácok. Toljuk el hónapokkal [Wonder Woman] a bemutatót, hogy maradjon extra idő.

Charles Roven

A Wonder Woman 1984 későbbi bemutatója jól mutatja a Warner Bros. stúdió új álláspontját, hogy a kreatív dolgokra támaszkodnak a jövőben szemben a profittal, ami az elmúlt években többször is meghatározta egy film létjogosultságát, bemutatóját. Az Aquaman óriási sikere után a vezetők is belátták, hogy engedni kell a rajongói követeléseknek, változtatni kell a sötét és komor világon, ha életben szeretnék tartani a DC filmes jövőjét.

Még több a témában...

Wonder Woman finoman szólva is “furcsa” lesz

Kévés Bence Mihály

Hivatalosan is készül az Aquaman második része

Kévés Bence Mihály

A Warner év vége előtt forgatni kezdi a Matt Reeves-féle The Batman-filmet

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább