Wonder Woman

A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?

Ennek próbáltunk utánajárni, hogy mikor érkezhet a Wonder Woman 1984.

Ha egy pillantást vetünk az idei naptárra, akkor Patty Jenkins rendezőtől a Wonder Woman 1984 című folytatás bemutatóját a Warner Bros. stúdió december 26-ára tűzte ki, miután többször is el kellett halasztani a premiert. A filmet eredetileg tavaly szerették volna bemutatni, azonban a Joker sikere miatt a stúdió 2020 nyarára tolta a premiert, azóta pedig csak tologatják a filmet a koronavírus-járvány miatt.

A Gal Gadot főszereplésével készült filmet előbb július végére, majd augusztusra, ezután novemberre és végül az év utolsó napjaira csúsztatta a Warner, ám ez is kevésnek bizonyult. Miután a COVID-19 fertőzöttek száma világszerte napról-napra rekordot dönt, lassan lemondhatunk az idei bemutatóról. Bár a stúdió ezt még nem jelentette be, de az intézkedésekkel nagyon megnehezítik a film sorsát. A Tenet után még egyszer nem szeretnék elkövetni azt a hibát, hogy rossz időpontban mutatnak be egy filmet, és ezzel dollár százmillióktól esnek el. Úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató sem lehet opció a stúdió számára, hiszen a májusban indult HBO Max csak korlátozottan elérhető, ezért sok rajongóhoz nem tudnák eljuttatni a filmet, s egy újabb fiaskót nem szeretne a Warner Bros.

Ezek után nem maradt más, minthogy ismét elcsúsztatják a premiert. Miután egyre közelebb vagyunk a premierhez és szinte lehetetlennek tűnik – legalábbis egy kisebb csodára lenne szükség -, hogy eltolják a filmet, próbáltunk utánajárni, hogy a stúdió milyen döntést hoz. Egy stúdióhoz közeli honfitársunkat sikerült utolérnünk, s elárulta nekünk, hogy a Warner bármelyik pillanatban megerősítheti a Wonder Woman 1984 csúsztatását. Jelenleg is annak lehetőségét vitatják, hogy mikorra tegyék át a premiert. Ezúttal azonban sokkal több időt adnak maguknak és a moziknak, és a filmet egészen 2021 nyárig fogják tolni. Ez azt jelenti, hogy a The Batman-nek fenntartott júniusi időpontban kerülhet mozikba a film.

Nem hivatalos a stúdió által kiadott közleményt olvashattatok, de bennfentes forrásokra hivatkozva a stúdió bármelyik pillanatban bejelentheti a Wonder Woman 1984 bemutató törlését.

Total
6
Shares
Previous Article
Johnny Depp

A rajongók petícióval tiltakoznak Johnny Depp kirúgása ellen

Next Article
Hang nélkül

A nagysikerű Hang nélkül egy spin-off részén dolgozik Jeff Nichols rendező John Krasinski ötlete alapján

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!