Főoldal Filmek A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?
Filmek

A Wonder Woman 1984 bemutatóját 99%-ban el fogja csúsztatni a Warner Bros., de mégis mikor mutatják be?

Ennek próbáltunk utánajárni, hogy mikor érkezhet a Wonder Woman 1984.

172
Wonder Woman

Ha egy pillantást vetünk az idei naptárra, akkor Patty Jenkins rendezőtől a Wonder Woman 1984 című folytatás bemutatóját a Warner Bros. stúdió december 26-ára tűzte ki, miután többször is el kellett halasztani a premiert. A filmet eredetileg tavaly szerették volna bemutatni, azonban a Joker sikere miatt a stúdió 2020 nyarára tolta a premiert, azóta pedig csak tologatják a filmet a koronavírus-járvány miatt.

A Gal Gadot főszereplésével készült filmet előbb július végére, majd augusztusra, ezután novemberre és végül az év utolsó napjaira csúsztatta a Warner, ám ez is kevésnek bizonyult. Miután a COVID-19 fertőzöttek száma világszerte napról-napra rekordot dönt, lassan lemondhatunk az idei bemutatóról. Bár a stúdió ezt még nem jelentette be, de az intézkedésekkel nagyon megnehezítik a film sorsát. A Tenet után még egyszer nem szeretnék elkövetni azt a hibát, hogy rossz időpontban mutatnak be egy filmet, és ezzel dollár százmillióktól esnek el. Úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató sem lehet opció a stúdió számára, hiszen a májusban indult HBO Max csak korlátozottan elérhető, ezért sok rajongóhoz nem tudnák eljuttatni a filmet, s egy újabb fiaskót nem szeretne a Warner Bros.

Ezek után nem maradt más, minthogy ismét elcsúsztatják a premiert. Miután egyre közelebb vagyunk a premierhez és szinte lehetetlennek tűnik – legalábbis egy kisebb csodára lenne szükség -, hogy eltolják a filmet, próbáltunk utánajárni, hogy a stúdió milyen döntést hoz. Egy stúdióhoz közeli honfitársunkat sikerült utolérnünk, s elárulta nekünk, hogy a Warner bármelyik pillanatban megerősítheti a Wonder Woman 1984 csúsztatását. Jelenleg is annak lehetőségét vitatják, hogy mikorra tegyék át a premiert. Ezúttal azonban sokkal több időt adnak maguknak és a moziknak, és a filmet egészen 2021 nyárig fogják tolni. Ez azt jelenti, hogy a The Batman-nek fenntartott júniusi időpontban kerülhet mozikba a film.

Nem hivatalos a stúdió által kiadott közleményt olvashattatok, de bennfentes forrásokra hivatkozva a stúdió bármelyik pillanatban bejelentheti a Wonder Woman 1984 bemutató törlését.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...