A holnap határa

A WarnerMedia ellen indított perből kiderült, hogy A holnap határa sorozatán dolgoztak az HBO Maxre

Amikor már mindenki lemondott, sorozat formájában tért volna vissza a franchise.

Még 2014-ben került bemutatásra Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével A holnap határa című film. Bár a folytatás már évek óta készül, úgy tűnik, hogy a Warner Bros. nemrég fontolgatta a streaming lehetőségét, cserébe viszont a mozifilm helyett egy tévésorozat formájában vinnék tovább a történetet. De talán ez sem készül el, mivel néhány napja kirobbant az újabb balhé a WarnerMedia üzleti modellje miatt.

A hét elején robbant a hír, hogy a Village Roadshow társstúdió pert indított a Warner Bros. stúdióval szemben, amiért Mátrix Feltámadások egyszerre került bemutatásra a mozikban és online, ezzel a lépéssel pedig megásták a franchise sírját. Az ügy kirobbanása óta számos új részlet látott napvilágot, amelyekből kiderül, hogy a Warner Bros. mit tervezhetett az elmúlt hónapokban. A jelentések szerint az egyik titokzatos projektjük egy nagy költségvetésű A holnap határa című film tévésorozata lette volna az HBO Max streamingszolgáltatóra.

Bővebb információ nincs az ügyről, ahogy a sorozatról sem, de a jelek szerint a stúdió valóban elkötelezte magát a folytatás mellett, miután Doug Liman szüntelenül dolgozott a második rész sztoriján. Nemcsak a történet okozott fejtörést, hanem a forgatásnál is akadályokba ütköztek, nem tudtak egy alkalmas időpontot keríteni hármójuk naptárában, ezért folyamatosan elnapolták a munkát. A stúdió is megelégelte, hogy ennyi évet csúszik a folytatás, ezért nyitott a streaming felé, s a mozifilm helyére egy tévésorozat lépett.

Tekintettel arra, hogy a Village Roadshow társfinanszírozta a filmet, az elmúlt események beárnyékolhatják a közös munkát, az sem kizárt, hogy a WarnerMediával való kapcsolatuknak gyakorlatilag zátonyra futott, nem világos, hogy a Village Roadshow kizárása nélkül elkészülhet-e a sorozat. Az is nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Cruise aláírna egy egyenesen streamingre szánt ajánlatra, hiszen még a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible sem kerülhet bemutatásra a Paramount+ nevű platformon. Ha ebből indulunk ki, akkor feltehetően a korábbi két főszereplő nélkül készülne el a sorozat, amennyiben a stúdiók meg tudnak peren egyezni.

Egy előzménysorozat Rita Vrataskiról (Emily Blunt) lenne a legérdekesebb, amiből azt is megtudhatnánk, mivel érdemelte ki a “Full Metal Bitch” becenevet. Liman korábbi kijelentése is értelmet nyerne, hiszen korábban a direktor úgy fogalmazott, hogy a film folytatása egy “folytatás lesz, ami egyben előzményfilm” is.

A holnap határa
Total
3
Shares
Previous Article
Oscar

Oscar 2022: Íme, az Oscar-jelöltek listája

Next Article
Russel Crowe Kraven

Russell Crowe csatlakozott a Kraven, a vadász stábjához

Related Posts