Marvel Kapitány

A VFX technológia segítségével így alakultak át a Bosszúállók: Végjáték karakterei

A több tucat VFX képeinek hála betekintést kaptunk a Bosszúállók: Végjáték kulisszái mögé, hogy miként keltették életre a Föld legnagyobb hőseit.

A több tucat VFX képeinek hála betekintést kaptunk a Bosszúállók: Végjáték kulisszái mögé, hogy miként keltették életre a Föld legnagyobb hőseit.

A Bosszúállók: Végjáték egy ideje már elérhető digitális formában, jövő héten pedig érkezik a lemezes kiadás is, ami a rendezők elmondása alapján még több betekintést enged a forgatásba. Ennek apropóján kaptunk pár VFX technológiával elkészített képet, ennek köszönhetően közelebbről is megnézhetjük Marvel Kapitány vadonatúj jelmezét, a Bosszúállókat a Benetar fedélzetén az űrben, de még Amerika Kapitány kontra Kapitány 2012-ben zajló párharcról is kaptunk képet.

MoziShop

A Bosszúállók a Galaxis Őrzői Benatar űrhajóján indulnak a Titan II bolygóra, hogy legyőzzék az Őrült Titánt. A képek tanúsága alapján például az űrhajóját teljes egészében megépítették a forgatásra, s csak a háttérben az űrt rajzolták oda számítógépes-effektekkel.

A Benatar a Titan II fölött lebeg az űrben, miután a Bosszúállók kilépnek a hipertérből. Ehhez hasonló jelenettel először A galaxis őrzői vol. 2.-ben találkoztunk, mikor a csapat bolygóközi kalandozáson vett részt.

A Bosszúállókat Marvel Kapitány vezeti el Thanoshoz rögtön a film elején, hogy bosszút álljanak az elporladt áldozatok miatt.

A képeket elnézve Marvel Kapitány jelmezét többször is megváltoztatták a forgatás után, így nem lepődnénk meg azon sem, ha a Marvel Kapitány 2. részre ismét újítanának.

Thanos csettintését csak Mordály és Nebula élte túl a Galaxis Őrzői közül, mindenki más elporladt a Végtelen háborúban. Ennek megfelelően az eddigi legnagyobb játékidőt kapták a filmvásznon, s igazi Bosszúállókká váltak a történetben.

És gondoltátok volna, hogy a filmben a Vihartörő nem volt igazi, hanem teljes egészében CGI volt a filmvásznon? Bizony, a képek tanúsága alapján csak a gondos utómunkának volt köszönhető Thor új fegyvere.

Ezek lettek volna a legújabb kulisszatitkok a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjáról, a Végjátékról. Jövő héten pedig érkezik a Blu-ray lemezes kiadás, ami további extra tartalmakról rántja le a leplet.

Total
15
Shares
Previous Article
Venom

A Venom koncepciós tervei a szimbioták alternatív megjelenését mutatják

Next Article
Kevin Feige

Kevin Feige szerint eddig nem látott, kínosabb Marvel Studios jeleneteket is bemutatnak hamarosan

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!