Wide Screen
Image default
Filmek

A Venom koncepciós tervei a szimbioták alternatív megjelenését mutatják

A most napvilágot látott képek azt próbálják megmutatni, hogy milyen megjelenést kaphatott volna Venom az első részben.

A most napvilágot látott képek azt próbálják megmutatni, hogy milyen megjelenést kaphatott volna Venom az első részben.

Az elmúlt hetekben több cikket is olvashattunk a Venom-filmről és annak második részéről, legutóbb éppen azt erősítették meg, hogy Andy Serkis lett a folytatás rendezője, aki Tom Hardyval közösen írják a forgatókönyvet. Most pedig az első rész terveiből csemegézhetünk. Több látványterveit is közzétettek, ahol a szimbioták megjelenését próbálták elképzelni, de a végső nagy harcjelenetről is születtek korai skiccek.

A Venom kis híján kasszát robbantott a mozik kasszái előtt, s ezzel a Sony Pictures stúdió egyik legsikeresebb alkotásává vált, ugyanakkor a kritikusok nem voltak odáig Tom Hardy nevével fémjelzett szuperhősfilmért. De ez nem szegte kedvét a stúdiónak, hogy elkészítse a folytatást, amire Andy Serkis A majmok bolygója franchise rendezője aláírt.

MoziShop

A most megjelent képeken többféle képen is ábrázolták a szimbiotákat, köztük Venom kékes színű megjelenése is megtalálható, ami egyfajta tisztelgés a képregények előtt, ahol rendszerint ilyen külsőben jelent meg Venom. De Venom és Káosz végső nagy összecsapása is megérdemelt egy-két tervet.

A stúdió korábban már megerősítette, hogy Tom Hardy visszatér vezetőszerepében, ismét ő lesz Eddie Brock, miközben ellenfelét az első rész végén található stáblista utáni jelenetben feltűnt Woody Harrelson alakítja Cletus Kasady, azaz Vértontó szerepében. A premiert a Sony még nem tűzte ki, de pletykák szerint a forgatás idén novemberben kezdődik majd, így legjobb eséllyel valamikor 2020 őszén kerül mozikba a folytatás.

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat