Bosszúállók: Végjáték

A Végjáték forgatókönyvében még a Doctor Strange gonosztevője is szerepelt

Kiszivárgott egy részlet a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvéből, az Ősmágus és Hulk jelenetéről, melyben egy másik gonosztevő is szerepelt.

Kiszivárgott egy részlet a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvéből, az Ősmágus és Hulk jelenetéről, melyben egy másik gonosztevő is szerepelt.

Dormammu nem gyakorolt ránk nagy hatást a Doctor Strange-filmben, de mint megtudtuk a most kiszivárgott Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvből, a Sötét Dimenzió gonosztevője még a Bosszúállókkal is találkozott volna. A szkriptben az Ősmágus és Hulk jelenetéről olvashatunk, mikor Bruce Banner meglátogatta a new yorki szentély akkori védelmezőjét, Doctor Strange mesterét, hogy elkérje az Időkövet, amivel visszafordíthatják Thanos csettintését.

A forgatókönyvben olvasható, hogy az Ősmágus 2012-ben egy lehetséges jövőt mutatott volna Hulknak, hiszen a Végtelen Kövek nélkül az idősík sötét erőknek lett volna kiszolgáltatva. Az Ősi Egy magyarázata mellett vizuálisan is megmutatta azt, hogy mi várt volna a Föld legnagyobb hőseire, ha az Időkövet elmozdítják helyéről. A látomásban a hongkongi szentélyt láttuk volna lángolni, és miközben a kamera felfelé pásztázza a helyszínt, megpillantottuk volna Dormammu éhes száját.

Csekély az esélye, hogy Dormammut viszont látjuk a jövőben a filmvásznon, ugyanis pletykák szerint a Doctor Strange az egy őrület multiverzumában főgonosza Rémálom lesz, így aligha látjuk a Sötét Dimenzióban élő gonosztevőt, még ha a film címe lehetővé is tenné számára a visszatérést. Bár nem tudhatjuk biztosra, hogy a Marvel mire készül, mert pletykák szerint a franchise első horrorfilmjébe illő történettel áll elő 2021-ben.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatója 2021. május 7-én lesz.

Dormammu
Total
7
Shares
Previous Article
Power Rangers

A '90-es években fog játszódni az új Power Rangers reboot

Next Article
J.J. Abrams Kathleen Kennedy

J.J. Abrams nyitott rá, hogy visszatérjen a Skywalker-saga folytatásához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!