Főoldal Sorozatok A Vaják 4-5. évadát egymás után forgatják Liam Hemsworth főszereplésével
Sorozatok

A Vaják 4-5. évadát egymás után forgatják Liam Hemsworth főszereplésével

Henry Cavill távozása után a Netflix nem vesz vissza, és egyszerre két évadot forgatnak.

39
Vaják

A Vaják zavaros első évada ellenére a rajongók felkarolták, és adtak még egy esélyt a sorozatnak. Bár a 2. évad kicsit visszafogottabb volt, pozitív kritikákat kapott, és a franchise jövője fényesnek tűnt. Ekkor jött a váratlan bejelentés, hogy Henry Cavill a 3. évad után távozik a Netflix gyártású Vaják sorozatának főszerepétől, és most megerősítették, hogy az utódja, Liam Hemsworth legalább két évadban feltűnik Ríviai Geralt szerepében.

Cavill távozása után több aggasztó hírt is olvashattunk a sorozat munkamenetéről, amelyek szerint a sorozaton dolgozók tiszteletlenül viselkedtek Andrzej Sapkowski regényeivel és az azokat feldolgozó nagy sikernek örvendő videójátékokkal szemben. A Vaják: A vér eredete című spin-off sorozat tavaly decemberben nagy bukásra volt ítélve, Henry Cavill pedig a közelgő harmadik évad után távozik a fő sorozatból.

Az egykori Superman helyére Liam Hemsworth ugrik be a 4. évadban, és korábban arról is beszámoltak, hogy az 5. évadot ezzel párhuzamosan fogják forgatni. Bár még mindig nem tudjuk, hogy a sorozatadaptáció hogyan fog végződni a képernyőn, Sophie Holland casting director a Deadline-nak nyilatkozva megerősítette a forgatási pletykákat, hogy egymás után fogják forgatni a negyedik és ötödik évadokat.

“Épp most kezdjük el forgatni a negyedik évadot Liam Hemsworth-szel, és lesz egy rövid szünet, aztán rögtön az ötödik évaddal folytatjuk” – mondta a szaklapnak, ezzel végre tisztázta a sorozat jövőjét. Az ötödik évadot hivatalosan még nem jelentette be a Netflix, bár biztosak vagyunk benne, hogy rövidesen erre is sort kerít a streamingóriás.

A Vaják nagy befektetés a Netflix számára, és mivel minden streaming-szolgáltatás igyekszik visszafogni a kiadásokat, nem lenne meglepő, ha az ötödik évad után lehúznák a rolót. Volt idő, amikor ez lehetett volna a streamingszolgáltató egyik legnagyobb produkciója, de az érdeklődés csökkent, amin nem segítettek az évadok közötti nagy szünetek és Cavill sokkoló távozása.

Persze, ha Hemsworth érkezése új életet lehel a sorozatba, és a két évad sikert arat, akkor minden esély megvan arra, hogy a Vaják még sokáig a képernyőnkön marad. A sorozat harmadik évada két részben érkezik a Netflixre, az első öt epizód premierje június 29-én lesz. A következő három rész aztán július 27-én következik.

Vaják

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Daredevil
Sorozatok

Az eredeti Daredevil showrunnerje szerint a Disney átver mindenkit

A Disney kiskapukkal próbálja kijátszani a szakszervezetet, és a Daredevil egykori showrunnerje...

Harry Potter
Sorozatok

A sorozat producere elárulta, miben lesz más a Harry Potter új feldolgozása

Sorozat készül a Harry Potter-könyvekből, de miben lesz más, mint a filmekből?

The Last of Us Part II
Sorozatok

A Fekete Özvegy sztárja lehet Abby a The Last of Us 2. évadában?

Újabb pletykát olvashatunk Abby szereposztásáról, ezúttal korunk egyik legnagyobb színésznőjével hozták össze.

Ahsoka Marrok
BREAKINGSorozatok

Az Ahsoka 4. epizódja leleplezte Marrok személyazonosságát

Az Ahsoka 4. epizódja véget vetett a spekulációknak Marrok eredetéről.