Natalie Dormer

A Trónok harca színésznője, Natalie Dormer is csatlakozott a Vaják második évadához

A legfrissebb pletykák szerint újabb Trónok harca szereplő csatlakozott Henry Cavill a Vaják-sorozatához.

A legfrissebb pletykák szerint újabb Trónok harca szereplő csatlakozott Henry Cavill a Vaják-sorozatához.

A Netflix még tavaly év végén mutatta be a nagysikerű regény és videojáték adaptációját Henry Cavill főszereplésében, ám a streamingszolgáltató már a Vaják második évadán dolgozik. A jelek szerint pedig a következő évad szereplőgárdája újabb Trónok harcás színésszel bővült, ezúttal Natalie Dormer csatlakozott a csapathoz.

Később az interneten talált bizonyítékok alapján a Redanian Intelligence megerősítette a hírt, hogy való igaz, Dormer is szerepet kap a második évadban. A lap azzal magyarázta Dormer szerepét, hogy a színésznőt néhány hete a forgatáshoz közeli helyszínen látták egy másik szereplővel lovagolni, aki Henry Cavill-lel dolgozik együtt, majd ezután a Vaják egyik szereplője név szerint megemlítette Natalie Dormert a sorozat egyik közösségi oldalán.

Amikor úgy emlékszel rá, hogy a Vaják forgatása alatt lényegében minden nap szombatnak számít. Hozd el [a szereplőgárdát] és Natalie Dormert nevetni, táncolni és lovagolni.

Bár hivatalos megerősítést még mindeddig nem kaptunk, de amennyiben igaz a mostani hír, akkor Dormer nem először lép be a fantasy világba, hiszen korábban a már említett Trónok harcában látták Margaery Tyrell szerepében, de hangját adta más Netflix alkotásban is, például a The Dark Crystal: Age os Resistance-ben.

A Vaják első évada már elérhető a Netflixen, méghozzá feliratosan és magyar szinkronnal is nézhető, azt azonban nem tudni, hogy mikor tervezik bemutatni a második évadot.

Natalie Dormer
Total
17
Shares
Previous Article

Új előzetes vezet be a Trials of Mana varázslatos világába

Next Article
Christian Bale

Tessa Thompson megerősítette, hogy milyen szerepet játszik Christian Bale a Thor 4. részben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!