Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

A Trónok harca 8. évad első előzetese leplezte le, hogy pontosan mikor érkezik az utolsó évad

Reggel az HBO kiadott egy valódi előzetest a Trónok harca utolsó évadából, ami pontosan elárulta, hogy mikor mutatják be a 8. évad első epizódját.

Reggel az HBO kiadott egy valódi előzetest a Trónok harca utolsó évadából, ami pontosan elárulta, hogy mikor mutatják be a 8. évad első epizódját.

A Tél itt van! – ahogy az HBO csatorna fogalmazott, hiszen bemutatta az első valódi előzetest a Trónok harca kultsorozat utolsó évadából, amiben a Stark család három túlélőjét látjuk visszatérni, Havas Jont, Sansat és Aryat – meglepő, de Bran hiányzott -, azonban a teaser videó legvégén lehullt a lepel a világpremierről is, azaz hogy április hónapban pontosan mikor kell leülnünk a tévéképernyő elé.

A sorozat utolsó évadának első részét április 14.-én 21 órakor fogják bemutatni Amerikában, ami azt jelenti, hogy hozzánk másnap, hétfő hajnalban érkezik a világsikerű sorozat legújabb epizódja. Az utolsó évad összesen hat epizódot számlál, de ezek játékideje jóval több lesz a korábbi részektől, közel 90 percesre nyújtják le az utolsó részeket. Nemcsak a karakterek térnek vissza a végső nagy összecsapásra, hanem a rendezők is, ugyanis korábbi részek direktorai forgatták az utolsókat, köztük David Nutter, Miguel Sapochnik, David Benioff és Dan Weiss – utóbbi páros a sorozat után a Star Wars franchiseban is kipróbálják magukat.

Sajnos azonban akik igazi izgalmakat vártak az első előzetesben, azok most kissé csalódottak lesznek, hiszen a videóból egy csöppet sem lettünk okosabbak, továbbra is pokolian nagy titkolózás veszi körül a franchiset, és ahogy az lenni szokott, az utolsó részig marad az izgalom, melyből az is kiderül, hogy kié lesz a hőn áhított trón.

Még több a témában...

KRITIKA: Romlott oktatás

Vigh Martin

Az HBO berendelte a Westworld negyedik évadát

Vigh Martin

Kaitlyn Dever máris bejelentkezett a The Last of Us-sorozat főszerepére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat