Trónok harca

A Trónok harca 8. évad első előzetese leplezte le, hogy pontosan mikor érkezik az utolsó évad

Reggel az HBO kiadott egy valódi előzetest a Trónok harca utolsó évadából, ami pontosan elárulta, hogy mikor mutatják be a 8. évad első epizódját.

Reggel az HBO kiadott egy valódi előzetest a Trónok harca utolsó évadából, ami pontosan elárulta, hogy mikor mutatják be a 8. évad első epizódját.

A Tél itt van! – ahogy az HBO csatorna fogalmazott, hiszen bemutatta az első valódi előzetest a Trónok harca kultsorozat utolsó évadából, amiben a Stark család három túlélőjét látjuk visszatérni, Havas Jont, Sansat és Aryat – meglepő, de Bran hiányzott -, azonban a teaser videó legvégén lehullt a lepel a világpremierről is, azaz hogy április hónapban pontosan mikor kell leülnünk a tévéképernyő elé. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A sorozat utolsó évadának első részét április 14.-én 21 órakor fogják bemutatni Amerikában, ami azt jelenti, hogy hozzánk másnap, hétfő hajnalban érkezik a világsikerű sorozat legújabb epizódja. Az utolsó évad összesen hat epizódot számlál, de ezek játékideje jóval több lesz a korábbi részektől, közel 90 percesre nyújtják le az utolsó részeket. Nemcsak a karakterek térnek vissza a végső nagy összecsapásra, hanem a rendezők is, ugyanis korábbi részek direktorai forgatták az utolsókat, köztük David Nutter, Miguel Sapochnik, David Benioff és Dan Weiss – utóbbi páros a sorozat után a Star Wars franchiseban is kipróbálják magukat.

Sajnos azonban akik igazi izgalmakat vártak az első előzetesben, azok most kissé csalódottak lesznek, hiszen a videóból egy csöppet sem lettünk okosabbak, továbbra is pokolian nagy titkolózás veszi körül a franchiset, és ahogy az lenni szokott, az utolsó részig marad az izgalom, melyből az is kiderül, hogy kié lesz a hőn áhított trón.

Total
1
Shares
Previous Article
Godzilla Anguirus

Egy titokzatos ötödik titánt is látunk a Godzilla II – A szörnyek királyában?

Next Article
Pókember: Idegenben

Megérkezett a Pókember: Idegenben első kedvcsináló előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!