Főoldal BREAKING A Tron: Ares sztárja, Jared Leto bemutatta a régóta várt sci-fi folytatás első hivatalos fotóját
BREAKINGFilmek

A Tron: Ares sztárja, Jared Leto bemutatta a régóta várt sci-fi folytatás első hivatalos fotóját

A Tron 3. első hivatalos fotója mellett kaptunk egy leírást is a film sztorijáról.

363
Tron: Örökség

Ki gondolta volna ennyi gyötrődés után, hogy valaha is elkészül a Tron: Örökség folytatása. Eközben már nagyban dolgoznak a harmadik részen, a tegnapi napon pedig megkaptuk az első hivatalos fotót is a Tron: Ares című filmből, amelyben Jared Leto, Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj és Jodie Turner-Smith játsszák a főszerepeket.

Közel egy évtizednyi fejlesztés után a múlt hónapban végre elkezdődött a harmadik Tron-film gyártása, és a Disney engedélyével megosztották az első hivatalos promóciós képet, amelyen (vélhetően) a Jared Leto (Morbius, Szárnyas fejvadász 2049) által alakított mesterséges intelligencia látható.

A hivatalosan Tron: Ares címet viselő harmadik részben Greta Lee, Evan Peters, Hasan Minhaj, Jodie Turner-Smith, Arturo Castro, Cameron Monaghan és Gillian Anderson is szerepel majd; a karakterekeiről nem árultak el részleteket a sajtóközleményben.

“Izgatottan várom, hogy részese lehessek a TRON-franchise-nak, és ezt az új filmet a rajongóknak világszerte elhozhassam” – mondta Joachim Rønning rendező a nyilatkozatában.

A Tron: Ares az élvonalbeli dizájn, technológia és történetmesélés örökségére épít. “A TRON: Ares egy rendkívül kifinomult programot, Arest követi, akit a digitális világból a való világba küldenek egy veszélyes küldetésre, ami az emberiség első találkozása az M.I. lényekkel” – olvasható a szinopszisban.

A folytatást 2010-es Tron: Örökség folytatásaként reklámozzák, de nem tudni, hogy közvetlen folytatás lesz-e, vagy inkább a franchise újraindítása. A harmadik részt először 2015-ben törölték, majd két évvel később, 2017-ben ismét elővették, hogy azt a tervet is eldobják, míg végül 2023-ban a norvég rendezőnél talált megmentő kezekre a franchise. A filmet korábban olyan produkciókon dolgozott, mint például a Demóna: A sötétség úrnője, vagy A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja.

Joseph Kosinski 2010-es filmje különösebben nem aratott nagy sikert a kasszáknál, és ehhez még vegyes kritikák társultak, azonban az évek során hűséges rajongótáborra tett szert a franchise, és a rajongók már jó ideje sóvárognak egy harmadik filmért.

Korábbi hírek szerint az Örökség szereplőinek egy része vagy egésze (Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Olivia Wilde) visszatérhetett volna korábbi szerepeikben, de a legújabb átírás után már szó nincs az előző film szereplőinek visszatéréséről. Persze ez még változhat.

Pontos megjelenési időpontot még nem kapott a film, de a tervek szerint valamikor 2025-ben kerülhet mozikba a Tron: Ares.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Tron: Ares
Filmek

Jared Leto jelmezben flangál a Tron: Ares forgatásán

A hivatalos kép után néhány forgatási videó a Tron: Ares munkálatairól.