Főoldal Filmek A Top Gun: Maverick sztárja pályázik a Mennydörgők egyik szerepére
Filmek

A Top Gun: Maverick sztárja pályázik a Mennydörgők egyik szerepére

Lewis Pullman is csatlakozik a Mennydörgők szereplőgárdájához.

260
Top Gun: Maverick
Forrás: Paramount Pictures

Év elején Steven Yeun bejelentette, hogy ütemezési gondok miatt nem tudja vállalni a szerepet a Marvel Studios produkciójában. A The Walking Dead egykori szereplője Őrszem szerepére pályázott. A napokban felröppent a hír, hogy a Top Gun: Maverick sztárja, Lewis Pullman az első számú jelölt Yeun helyére a Mennydörgők című filmben.

A The Hollywood Reporter adta hírül, hogy a Marvel Pullmant választotta Őrszem szerepére, miután Yeun visszautasította a szerepet. Őrszem lesz az egyik új szereplője a Marvel Moziverzumnak, de a filmben néhány ismerős arc is visszatér, köztük Bucky Barnes, Yelena Belova és a Vörös Őr is.

Bill Pullman fia emlékezetes alakítást nyújtott Robert “Bob” Floyd hadnagyként a 2022-es Top Gun: Maverick című filmben. Említésre méltó szerepei közzé tartozik még a 2018-as Húzós éjszaka az El Royale-ban című thriller, az Odakinn című tévésorozat, illetve legutóbb Brie Larson oldalán az Apple TV Minden kémia című filmjében tűnt fel.

A Mennydörgők szerepe azután üresedett meg, hogy Yeunnak ki kellett szállnia, mert a nagy hollywoodi kettős író- és színészsztrájk miatt a film 2024-es bemutatóját el kellett halasztani, és ezzel borult a teljes menetrend. A Disney jelentősen átalakította a 2024-es és 2025-ös megjelenési naptárát, az idei évben mindössze egy filmet fognak bemutatni, és ez pedig a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével forgatott Deadpool 3.

Őrszem a Marvel-univerzum talán legveszélyesebb és legerősebb szuperhőse, de a Marvel képregényeken kívül még nem kapott szerepet a filmes univerzumban. Néhány alkalommal már játszható szereplője volt mobiljátékokban, például a Marvel Puzzle Questben, a Marvel Future Fightban és a Marvel Snapben is. A filmvásznon most fog debütálni a karakter.

Jake Schreier rendezi a Mennydörgőket a Balhé forgatókönyvírója, Lee Sung Jin tollából, aki a Fekete Özvegy forgatókönyvírója, Eric Pearson első vázlatából írta újra a történetet. David Harbour korábban azt mondta, Pearsonnak egy “nagyon király” ötlettel állt elő, amely a megjelenése után “ledobja a bombát” az MCU-ra.

GettyImages 1933412962
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Venom - Az utolsó menet
Előzetesek

A Venom – Az utolsó menet előzetese magyar szinkronnal is nagyon szórakoztató lett

Már magyar szinkronnal is elérhető a Venom - Az utolsó menet első...