A Top Gun: Maverick flashbackeket és első részes jeleneteket is tartalmaz

A napokban kiderült, hogy a Top Gun folytatása olyan jeleneteket is tartalmaz, amit még 1986-ban rögzítettek az első Top Gun filmhez.

A napokban kiderült, hogy a Top Gun folytatása olyan jeleneteket is tartalmaz, amit még 1986-ban rögzítettek az első Top Gun filmhez.

Nagy örömmel szolgáltak, mikor bejelentették, hogy az 1986-os Top Gun folytatást kap, amelyre Tom Cruise és Val Kilmer-rel is visszatér, hogy újra megmutassák a világnak, miért ők a világ legjobb vadászpilótái. Az első rész több szempontból is a filmtörténelem egyik meghatározó alkotása volt, így nem véletlen, hogy hatalmas elvárások elé támasztják a folytatást, amire felkértek egy új forgatókönyvírót is, hogy méltó folytatást készítsenek.

Tom Cruise a Top Gun-nal robbant be a köztudatba, és máig az egyik legjobb filmjeként jegyzik a színésznek a Mission: Impossible alkotások mellett. Múlt héten Brazíliában tartották a 2018-as CCXP képregénytalálkozót, ahol a Paramount Pictures stúdió is megjelent, és zárt ajtók mögött bemutattak egy felvételt a Top Gun: Maverick alkotásból. Az Omelete információi szerint a levetített rész olyan felvételeket is tartalmazott, amelyek az eredeti filmből származott, de valójában ezek a folytatásba is bekerülnek, s nemcsak a promócióra használták fel.

November elején kiderült, hogy Christopher McQuarrie rendezőt felkérték, hogy besegítsen a Top Gun: Maverick szkript átírásába. Köztudott, hogy McQuarrie szeret Tom Cruisezal dolgozni, hiszen az elmúlt években több filmet is együtt forgattak, ilyen a Jack Reacher, legutóbb pedig a Mission: Impossible franchise két része, a Titkos nemzeten és az Utóhatáson munkálkodott együtt a két fél. De McQuarrie pályafutása íróként is végigkísérte Cruise karrierjét, hiszen már a 2008-as Valkűr II. világháborús film szkriptjét is ő jegyezte, de A holnap határa és A múmia forgatókönyvén is dolgozott. Most azonban az Empirenek adott interjúból azt is megtudtuk, hogy a régóta várt Top Gun-folytatás forgatókönyvén is dolgozik, mindezt úgy, hogy a filmet nyár óta már forgatják, de ez azt jelenti, hogy folyamatosan csiszolják, tökéletesítik a Top Gun: Maverick forgatókönyvét. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A film bemutatója eredetileg 2019. július 12-én lett volna, azonban a Paramount Pictures stúdió egy évvel későbbre tolta a bemutatót, így csak 2020. június 26-án kerül bemutatásra.

Total
1
Shares
Previous Article

Nick Fury a Marvel Kapitányban veszti el bal szemét?

Next Article

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX hivatalos címe?

Related Posts