Főoldal Filmek A The Marvels forgatási fotóján láthatjuk Ms. Marvel új szuperhősjelmezét
Filmek

A The Marvels forgatási fotóján láthatjuk Ms. Marvel új szuperhősjelmezét

A Marvel Kapitány legnagyobb rajongója új szuperhősjelmezt kap a folytatásra.

168
Ms. Marvel

A The Marvels című film forgatásán először láthatjuk a Marvel Moziverzum legújabb tinisztárját, Iman Vellani főszereplésében Ms. Marvelt, aki jövőre saját Disney+ sorozattal mutatkozik be, majd a gyors debütálás után már Marvel Kapitánnyal és Monica Rambeauval közösen látjuk. Gyakorlatilag teljes titokban forgatták le a folytatást, ami a hírek szerint a napokban már véget is ért, de egy most közzétett forgatási fotón először csodálhatjuk meg Ms. Marvel új szuperhősjelmezét.

Befejeződött Brie Larson főszereplésével a várva várt Marvel Kapitány folytatásának forgatása. A Nia Dacosta által rendezett The Marvels a nagy súlyt leveszi Carol Danvers válláról, hiszen Marvel Kapitányhoz csatlakozik két barátja, Monica Rambeau és Ms. Marvel. Rambeau először a Marvel Kapitányban mutatkozott be még kisgyerekként, majd idén januárban a WandaVision című Disney+ sorozatban láttuk felnőttként, és a sorozat végén a kibontakozó erejét is láthatták a rajongók. Ami Ms Marvelt illeti, ahogy már a bevezetőben is írtuk, Kamala Khan a saját Disney Plus sorozatában fog debütálni jövőre.

Néhány forgatási fotón és egy promóciós tekercsen kívül nem sokat tudunk Kamala Khanról és az MCU-ban tett következő nagy útjáról. Egyértelmű, hogy nagy szerepet kap a franchise jövőjében – ahogy a többi fiatal sztár is -, de nehéz bármit mondani anélkül, hogy láttuk volna az önálló sorozatát. A karakter jelmezét már láttuk, azonban nemrég felbukkant egy új forgatási fotó a Brie Larson által vezetett folytatásból, és ahogy látható a lenti képen, Kamala Khan teljesen új ruháját visel a filmben.

Ez az új ruha sokkal sötétebb, és sokkal jobban illeszkedik Marvel kapitány ruhájához, mint Ms. Marvel másik jelmeze a sorozatban. A Ms. Marvel sorozat eddigi felvételein Kamala egyrészt Carol Danvers hősének rögtönzött, cosplay-szerű ruháját, másrészt a saját ruháját viselte, ez az első komolyabb jelmeze a karakternek. Ez egyértelműen annak a jele, hogy a fiatal hősnő még mindig keresi a helyét a szuperhősök között.

A Sana Amanat és Stephen Wacker szerkesztők, G. Willow Wilson író, valamint Adrian Alphona és Jamie McKelvie művészek által létrehozott Kamala Khan a Captain Marvel #14 számában debütált, mielőtt egy önálló képregénysorozat főszereplőjévé vált. Khan lett a cég első muszlim karakter, aki saját képregénysorozatot kapott. A sorozat első száma pedig 2015-ben elnyerte a legjobb grafikus történetnek járó Hugo-díjat.

Szigorú titoktartás előzi meg a The Marvels cselekményét, de már megerősítették, hogy a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau bőrében. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A nemezist még nem jelentették be, de állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt. Ashton a Skrullok királynőjének, Veranke szerepében mutatkozhat be a filmvásznon. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. A Titkos Invázió fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában. Ezt egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

The Marvels 2023. február 17-én érkezik a mozikba, s ahogy arra a filmcím is utal, a folytatásban Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.