Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Mandalorian második évadában már Pedro Pascal viseli legtöbbször a fejvadász felszerelést

Ezúttal nem dublőrök bújtak a címszereplő bőrébe.

Nem titok, hogy az első évadban Pedro Pascal nem töltött túl sok időt „munkaruhájában”, azonban híresztelések szerint a sorozat második felvonásában már több alkalommal felvértezte magát. Ugyan a mandalóri fejvadász Pedro Pascal hangján szólal meg, a forgatáson valójában Brendan Wayne és Lateef Crowder kaszkadőrök rejtőztek a páncélzatban. Természetesen Pascal arcát láthattuk, mikor felfedte kilétét IG-11-nek és a Bespin Bullet sugallata szerint a második évadban már jóval gyakrabban hordja ő maga a jelmezt.

Ez azt jelenti, hogy többet láthatjuk majd Din Djarin-t sisak nélkül? Elképzelhető, és most, hogy kiderült, ki, vagy mi rejtőzik a maszk mögött, úgy fest, a „fejvadász” titulus tulajdonképpen fölöslegessé válik.

Pascalnak egyértelmű oka van arra, miért tudott a Disney+ sorozatának új részeiben sűrűbben megjelenni. Az első évad forgatása közben William Shakespeare, Lear király című darabjának Broadway-bemutatóján alakította Edmundot, így a produkció idején nagyrészt elérhetetlen volt.

Ha a mandalóri-nak szembe kell néznie Ahsoka Tano-tól Boba Fett-ig mindenkivel, logikus lenne, ha ezen ütközetekben láthatnánk a főhős arcát. A nézők kritizálták is, hogy a karakter csaknem a teljes első évad során inkognitóban maradt. A The Mandalorian második évadára viszont egyelőre még sokat kell várnunk.

Ti látnátok többször Din Djarin-t leplezetlenül?

Még több a témában...

Ki az a titokzatos karakter a The Mandalorian előzetesben, akit Sasha Banks kelt életre?

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a The Mandalorian második évad első előzetesét

Kévés Bence Mihály

Jon Favreau elárulta, hány részből áll a The Mandalorian S2

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat