Wide Screen
Image default
Sorozatok

Sokszor nem is Pedro Pascalt látjuk a The Mandalorian páncélja mögött, de akkor kit?

Sokan feltették már a kérdést, hogy azért kellett egy A-listás színészt igazolni a The Mandalorian főszerepére, hogy végig maszk mögött mutassák?

Sokan feltették már a kérdést, hogy azért kellett egy A-listás színészt igazolni a The Mandalorian főszerepére, hogy végig maszk mögött mutassák?

Ahogy az lenni szokott más alkotásoknál, úgy a Star Wars sem lehet kivétel, hogy bizonyos esetekben dublőröket használjanak az adott szerepre az igazolt színész helyett. Mikor olyan karakterekkel van dolgunk, akik vagy idegen, testüket és arcukat eltorzított bábukat játszanak, vagy végig maszkot viselnek, akkor a színészeknek nem feltétlenül kell mindig jelmezben flangálni a forgatáson, ezért vannak a dublőrök.

A The Mandalorian-sorozat sem kivétel ez alól. Bryce Dallas Howard színész-rendező árulta el a Vulture lapnak, hogy bár forgatott egy részt, de nem dolgozott együtt Pedro Pascallal.

A King Lear on Broadway színházi próbálján volt. És szóval miközben a részemen dolgoztunk, nem forgattam Pedróval.
Bryce Dallas-Howard

Ha nem Pedro, akkor kit láttunk a mandalóri páncélban? Valójában két ismert dublőrrel dolgoznak a Disney+ sorozatnál, Brendan Wayne és Lateef Crowder, akik legtöbbször belebújnak a jelmezbe, azonban Howard árulta, hogy többnyire Wayne-nel dolgozott, akiről mint kiderült, az ismert hollywoodi John Wayne legenda unokája.

[Wayne] mindent kihozott abból a karakterből, és képesek voltunk megtalálni a pillanatokat, valamint közösen kitalálni.

Ron Howard legendás rendező lánya, Bryce Dallas-Howard az első évad negyedik részén dolgozott, amelyben Mandó és Cara Dune (Gina Carano) megmentették a helyi lakosokat a banditáktól. A sorozat most pénteken folytatódik, melyben talán arra is választ kapunk, hogy kit láttunk az ötödik epizód végén.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito nagyon érdekes részletet osztott meg a The Mandalorian karakteréről

Kévés Bence Mihály

Bryce Dallas Howard szerint izgalmas forgatókönyvet kapott a Jurassic World: Dominion

Kévés Bence Mihály

A Jurassic World 3 lehet az első fontos film, melynek újraindul a forgatása

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat