Főoldal Sorozatok Sokszor nem is Pedro Pascalt látjuk a The Mandalorian páncélja mögött, de akkor kit?
Sorozatok

Sokszor nem is Pedro Pascalt látjuk a The Mandalorian páncélja mögött, de akkor kit?

Sokan feltették már a kérdést, hogy azért kellett egy A-listás színészt igazolni a The Mandalorian főszerepére, hogy végig maszk mögött mutassák?

403
The Mandalorian

Sokan feltették már a kérdést, hogy azért kellett egy A-listás színészt igazolni a The Mandalorian főszerepére, hogy végig maszk mögött mutassák?

Ahogy az lenni szokott más alkotásoknál, úgy a Star Wars sem lehet kivétel, hogy bizonyos esetekben dublőröket használjanak az adott szerepre az igazolt színész helyett. Mikor olyan karakterekkel van dolgunk, akik vagy idegen, testüket és arcukat eltorzított bábukat játszanak, vagy végig maszkot viselnek, akkor a színészeknek nem feltétlenül kell mindig jelmezben flangálni a forgatáson, ezért vannak a dublőrök.

A The Mandalorian-sorozat sem kivétel ez alól. Bryce Dallas Howard színész-rendező árulta el a Vulture lapnak, hogy bár forgatott egy részt, de nem dolgozott együtt Pedro Pascallal.

Ha nem Pedro, akkor kit láttunk a mandalóri páncélban? Valójában két ismert dublőrrel dolgoznak a Disney+ sorozatnál, Brendan Wayne és Lateef Crowder, akik legtöbbször belebújnak a jelmezbe, azonban Howard árulta, hogy többnyire Wayne-nel dolgozott, akiről mint kiderült, az ismert hollywoodi John Wayne legenda unokája.

Ron Howard legendás rendező lánya, Bryce Dallas-Howard az első évad negyedik részén dolgozott, amelyben Mandó és Cara Dune (Gina Carano) megmentették a helyi lakosokat a banditáktól. A sorozat most pénteken folytatódik, melyben talán arra is választ kapunk, hogy kit láttunk az ötödik epizód végén.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Fantasztikus Négyes
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját

A Marvel Studios bejelentette, hogy kik kapták a Fantasztikus Négyes főszerepeit.

Argylle: A szuperkém
Filmkritikák

Argylle: A szuperkém kritika

Az Argylle: A szuperkém mutatja első jeleit annak, hogy Matthew Vaughn elfáradt?

Argylle: A szuperkém
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek az Argylle: A szuperkém premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg az Argylle: A szuperkém című filmet a mozikban.