The Mandalorian

A The Mandalorian legújabb részében kiszúrtátok az utalást az Apollo 13-ra?

Néhány rajongó felkapta a fejét egy szekvenciára, ami az Apollo 13 képsorát másolta.

Az elmúlt években szinte már hagyománnyá váltak utalásokat, úgynevezett easter eggeket elhelyezni az alkotásokban, és nincs ez máshogy az élőszereplős Star Wars-sorozat esetében sem. A The Mandalorian legújabb részét Bryce Dallas Howard forgatta, aki titokban egy egészen szép hosszú kis utalást tett az 1995-ös Apollo 13 című alkotásra, amit történetesen édesapja, Ron Howard készített.

A múlt hét pénteken bemutatott harmadik rész legizgalmasabb pillanata kétségtelen Sasha Banks felbukkanása volt, azonban a rajongók legnagyobb bánatára nem Sabine Wrent keltette életre. De valójában már az első 5 percben egy egészen szórakoztató jelenetre került sor, ami a legendás Apollo 13-ra tett utalást, de erre csak a legnagyobb rajongók figyeltek fel. Bryce Dallas Howard közösségi oldalán gratulált a rajongóknak, akiknek szemet szúrt ez a kis érdekesség.

Aranyosak ezek a kis referenciák, ugyanakkor a rajongók aggodalmukat fejezték ki az új évaddal kapcsolatban, hogy a történet túl lassan halad előre, és félő, hogy az utolsó részekre a showrunnerök elvesztik a fejüket, s minden lényeges információt próbálnak majd belezsúfolni az utolsó epizódokba. Akárcsak az első évad volt, a második szezon is 8 részt számlál összesen.

A folytatásra olyan nagy meglepetésekre számítunk, mint Bo-Katan bemutatása a képernyőn, de ahogy arról már rengeteg alkalommal beszámoltunk nektek, Ahsoka Tano is szerepet kap a sorozatban. Az indiai Disney+ streamingszolgáltató korábban már megerősítette Rosario Dawson szerepét, de néhány perccel a poszt után törölték a bejegyzést a közösségi oldalról. A sorozat pénteken folytatódik a negyedik résszel a Disney+-on.

The Mandalorian
Total
1
Shares
Previous Article

Ha neked sem jut PlayStation 5 a megjelenés napján, jobb ha figyelsz!

Next Article

Mel Gibson megerősítette, hogy dolgoznak a Halálos fegyver 5. részén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!