Főoldal Sorozatok A The Mandalorian koncepciós tervezője elmagyarázta, miért kapott fontos változtatást Ahsoka Tano élőszereplős alakja
Sorozatok

A The Mandalorian koncepciós tervezője elmagyarázta, miért kapott fontos változtatást Ahsoka Tano élőszereplős alakja

Sok rajongónak feltűnt, hogy Ahsoka Tano nem úgy nézett ki, mint a rajzfilmekben.

469
Ahsoka Tano

A The Mandalorian múlt pénteki részében végre lehullt a lepel Rosario Dawson karakteréről is. Ahsoka Tano a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatok után élőszereplős alakban is bemutatkozott a Disney+ képernyőjén. Rendkívül hatásos bemutatkozást kapott a rajongók egyik közkedvelt karaktere, és miközben a visszatérésre várunk, sokan arra is kíváncsiak lettek, hogy miért volt rövidebb a karakter feje.

Bár a második évad 5. része – azaz a 13. fejezet – azzal végződött, hogy Ahsoka nem vállalta Grogu, azaz a Bébi Yoda kitanítását, mert nagy benne a düh, hanem inkább saját úton indult el Thrawn főadmirális felkutatására, de többen bíznak benne, hogy mielőbb látjuk ebben a sorozatban, esetleg a sokat pletykált önálló spin-off sorozatban. A megjelenése mellett sokakat izgatott a kérdés, hogy miért lett rövidebb Ahsoka feje? Ha megnézzük az animációs sorozatokat, akkor azokban tényleg kissé hosszabb, elnyújtott feje volt a padawannek az élőszereplős sorozathoz képest. Most azonban a The Mandalorian egyik koncepciós tervezője elárulta, miért döntöttek a változás mellett.

Nem telt bele sok időbe, jött is a hivatalos válasz erre a kérdésre. Brian Matyas megosztotta, hogy a sorozaton dolgozva a legfőbb gondot a fején található fejcsáp kinövések (lekku) jelentették, és úgy tűnik, hogy a fő ok, amiért szükséges volt megváltoztatni a karakter megjelenését pusztán a mozgás és mutatványok megfontolása végett történt.

Természetesen ez még nem a világ vége, hogy Ahsoka Tano picit eltért attól, ahogy a rajongók megszokhatták, de ez szükséges döntés volt, hogy életre tudják kelteni Anakin Skywalker egykori tanítványát számítógépes effektek nélkül. Reméljük, hogy mielőbb látjuk majd a karaktert.

Ahsoka Tano
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...