Ahsoka Tano

A The Mandalorian koncepciós tervezője elmagyarázta, miért kapott fontos változtatást Ahsoka Tano élőszereplős alakja

Sok rajongónak feltűnt, hogy Ahsoka Tano nem úgy nézett ki, mint a rajzfilmekben.

A The Mandalorian múlt pénteki részében végre lehullt a lepel Rosario Dawson karakteréről is. Ahsoka Tano a Star Wars: A klónok háborúja és a Star Wars: Lázadók című animációs sorozatok után élőszereplős alakban is bemutatkozott a Disney+ képernyőjén. Rendkívül hatásos bemutatkozást kapott a rajongók egyik közkedvelt karaktere, és miközben a visszatérésre várunk, sokan arra is kíváncsiak lettek, hogy miért volt rövidebb a karakter feje.

Bár a második évad 5. része – azaz a 13. fejezet – azzal végződött, hogy Ahsoka nem vállalta Grogu, azaz a Bébi Yoda kitanítását, mert nagy benne a düh, hanem inkább saját úton indult el Thrawn főadmirális felkutatására, de többen bíznak benne, hogy mielőbb látjuk ebben a sorozatban, esetleg a sokat pletykált önálló spin-off sorozatban. A megjelenése mellett sokakat izgatott a kérdés, hogy miért lett rövidebb Ahsoka feje? Ha megnézzük az animációs sorozatokat, akkor azokban tényleg kissé hosszabb, elnyújtott feje volt a padawannek az élőszereplős sorozathoz képest. Most azonban a The Mandalorian egyik koncepciós tervezője elárulta, miért döntöttek a változás mellett.

Nem telt bele sok időbe, jött is a hivatalos válasz erre a kérdésre. Brian Matyas megosztotta, hogy a sorozaton dolgozva a legfőbb gondot a fején található fejcsáp kinövések (lekku) jelentették, és úgy tűnik, hogy a fő ok, amiért szükséges volt megváltoztatni a karakter megjelenését pusztán a mozgás és mutatványok megfontolása végett történt.

Természetesen ez még nem a világ vége, hogy Ahsoka Tano picit eltért attól, ahogy a rajongók megszokhatták, de ez szükséges döntés volt, hogy életre tudják kelteni Anakin Skywalker egykori tanítványát számítógépes effektek nélkül. Reméljük, hogy mielőbb látjuk majd a karaktert.

Ahsoka Tano
Total
12
Shares
Previous Article
Mission: Impossible 7.

Tom Cruise és Hayley Atwell sem pihent, Róma utcáin látványos autós jeleneteket forgatott a Mission: Impossible 7.-hez

Next Article

BEMUTATÓ: Marvel's Spider-Man: Remastered

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!