x
Close


Közelgő események

Sorozatok

A The Mandalorian 3. évadában feltűnnek a vukik is?

Din Djarin talán Kashyyykot is meglátogatja.

A The Mandalorian 3. évadában feltűnnek a vukik is?
  • PublishedApril 23, 2021

A nagysikerű The Mandalorian 3. évadának gyártása hamarosan kezdetét veszi, miután a második évad végén bejelentették Boba Fett saját sorozatát, s előrevették a sorban. Jon Favreau rendező még tavaly beszélt arról, hogy nem a megszokott időben, december végén kezdik a The Mandalorian következő epizódok felvételét, hanem tavaszra tolódik a munka. Szerencsére nem a COVID miatt kellett elhalasztani a forgatást, hanem The Book of Boba Fett című sorozat miatt, aminek a forgatása állítólag már véget is ért.

A legendás Skywalker történet után sok kérdés maradt, az egyik legfontosabb, hogy merre tovább? A Disney tavaly decemberben több alkotást is bejelentett, köztük például a következő mozifilmet, amit először rendezhet női rendező. Patty Jenkins a Rogue Squadron projektet kapta, de a film mellett több élőszereplős sorozatot is bejelentettek. Szóval tervekből nincs hiány, egymást érik a jobbnál-jobb alkotások, és természetesen a The Mandalorian harmadik évadát is bejelentették.

A második évad fináléja után néhány pletyka már született a folytatással kapcsolatban. Az egyik szerint vukikat is láthatunk majd a képernyőn. A sorozat eddig remekül teljesített, hiszen eddig nem látott formában mutatta be a messzi-messzi galaxis különböző szegleteit, beleértve a különböző bolygókat és fajokat is. A Bespin Bulletin állítása szerint ez a következő évadban sem lesz elhanyagolva, mivel maguk a vukik fogják tiszteletüket tenni a nézőknek. Még ha igaz is a hír, egyelőre nem tudni, hogy egy jól ismert karakter visszatérésére, vagy csak ismeretlen vukik háttérszerepére kell-e majd számítanunk, bár ezek után nem sok esély van utóbbi megvalósulására.

Egyelőre türelemmel várjuk a fejleményeket és reméljük, hogy Din Djarin valóban ellátogat majd a Kashyyykra is, amit először a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszújában mutattak meg a képernyőn. Mint tudjuk, a bolygót leigázta a Birodalom a 66-os parancs eseményei után, így még érdekesebb lenne látni, hogy mi lett belőle az azt követő évek alatt.

Written By
Lakatos Dániel