Főoldal Sorozatok Din Djarin is felbukkanhat a Boba Fett spin-off sorozatban
Sorozatok

Din Djarin is felbukkanhat a Boba Fett spin-off sorozatban

Boba Fett sorozatában Din Djarin is feltűnik majd?

171
Boba Fett

A The Mandalorian második évadának végén Din Djarin birtokában van a Darksaber, Luke Skywalker rövid vendégszerepe után elviszi Grogut (ha jobban tetszik, Bébi Yodát), Boba Fett pedig nem messze repked az űrben. Szóval eseményekben nem volt szegény a nagysikerű sorozat második évad befejezése. Jon Favreau, a sorozat készítője egyértelműen leszögezte, hogy a fejvadász a Slave I fedélzetén tartózkodott, amikor a jedilovag felbukkant és elpusztította Gideon droidjait.

A stáblista utáni jelenetben láthattuk Fettet, amint átveszi az irányítást a Bib Fortuna által irányított tatuini bűnszervezet felett, illetve azt is megtudtuk, hogy a The Book of Boba Fett címre keresztelt spin-off sorozat idén karácsonykor érkezik a Disney+-ra, a tervek szerint még a The Mandalorian harmadik évada előtt bemutatják.

Nem tudjuk, hogy ez egy önálló sorozat vagy “csak” egy külön évad lesz-e, de a Cinelinx szerint Din Djarin is szerepelni fog a spin-offban. A The Book of Boba Fett a The Mandalorian-saga “következő fejezeteként” lett bejelentve, tehát megállná a helyét egy ilyesmi cameo.

Fett minden bizonnyal visszatért Gideon hajójára, és nem valószínű, hogy Din azonnal megküzdött Bo-Katannel a Darksaberért. Ez viszont már csak a The Mandalorian 3. évadából fog kiderülni, hogy mit tartogat a jövő a két harcosnak, de addig még biztosan kapunk pár választ a megválaszolatlan kérdésekre ebből a melléksorozatból.

The Mandalorian

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Mi lenne, ha...?
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben...