x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Din Djarin is felbukkanhat a Boba Fett spin-off sorozatban

Boba Fett sorozatában Din Djarin is feltűnik majd?

Din Djarin is felbukkanhat a Boba Fett spin-off sorozatban
  • PublishedApril 11, 2021

A The Mandalorian második évadának végén Din Djarin birtokában van a Darksaber, Luke Skywalker rövid vendégszerepe után elviszi Grogut (ha jobban tetszik, Bébi Yodát), Boba Fett pedig nem messze repked az űrben. Szóval eseményekben nem volt szegény a nagysikerű sorozat második évad befejezése. Jon Favreau, a sorozat készítője egyértelműen leszögezte, hogy a fejvadász a Slave I fedélzetén tartózkodott, amikor a jedilovag felbukkant és elpusztította Gideon droidjait.

A stáblista utáni jelenetben láthattuk Fettet, amint átveszi az irányítást a Bib Fortuna által irányított tatuini bűnszervezet felett, illetve azt is megtudtuk, hogy a The Book of Boba Fett címre keresztelt spin-off sorozat idén karácsonykor érkezik a Disney+-ra, a tervek szerint még a The Mandalorian harmadik évada előtt bemutatják.

Nem tudjuk, hogy ez egy önálló sorozat vagy “csak” egy külön évad lesz-e, de a Cinelinx szerint Din Djarin is szerepelni fog a spin-offban. A The Book of Boba Fett a The Mandalorian-saga “következő fejezeteként” lett bejelentve, tehát megállná a helyét egy ilyesmi cameo.

Fett minden bizonnyal visszatért Gideon hajójára, és nem valószínű, hogy Din azonnal megküzdött Bo-Katannel a Darksaberért. Ez viszont már csak a The Mandalorian 3. évadából fog kiderülni, hogy mit tartogat a jövő a két harcosnak, de addig még biztosan kapunk pár választ a megválaszolatlan kérdésekre ebből a melléksorozatból.

The Mandalorian
Written By
Lakatos Dániel