x
Sorozatok

A The CW berendelte a Gotham Knights, a The Winchesters és a Walker: Independence sorozatok pilot epizódjait

A csatorna továbbá berendelt 6 szkriptet egy Zorro újragondoláshoz.

A The CW berendelte a Gotham Knights, a The Winchesters és a Walker: Independence sorozatok pilot epizódjait
  • Publishedfebruár 6, 2022

Az amerikai The CW kábelcsatorna egyszerre több neves sorozat folytatásán is dolgozik, de a képregényrajongók is örülhetnek, mert bővül a DC Comics adaptációk sora. Az idehaza Odaát címen futó sorozat előzménye a The Winchesters, a Walker spinoff és egy DC sorozat a Gotham Knights mind zöld utat kapott egy pilot epizódra.

Winchesterék visszatértek! Az előzmény sorozat Sam (Jared Padalecki) és Dean (Jensen Ackles) szüleire, Johnra és Maryre fókuszál. Jensen Ackles (aki executive producer is egyben) visszatér szerepéhez, de csak mint a sorozat mesélője, narrátora. A történet John és Mary találkozását meséli el és hogy hogyan mentették meg nem csak a szerelmüket, de az egész világot. Arról, hogy esetleg Jeffrey Dean Morgam vagy Samantha Smith visszatér-e nem tudni. Robbie Thompson, aki az eredeti szérián is dolgozott és társ producer volt, visszatér a pilot epizódhoz mint író és executive producer. Jensen és Danneel Ackles szintén mint producerek is beszálltak a projektbe.

A Walker: Independece spinoff a jelenleg is futó Walker előzmény sorozata lesz ami az 1800-as évek vége felé játszódik majd és Abby Walker kalandjait meséli el. Abby egy jómódú bostoni, akinek a férjét a szeme láttára ölik meg. Abby bosszút esküszik és küldetése során találkozik Hoyt Rawlinsszel aki egy célt kereső, de szeretetre méltó szélhámos. Abby és Hoyt útja a texasi Independence-be viszi őket, ahol változatos, eklektikus lakosokkal találkoznak, akik saját zaklatott múltjuk elől menekülnek, és álmaikat kergetik. Padalecki executive producerként lesz jelen a projektben. A pilotot Seamus Fahey írta egy általa és Anna Fricke által kitalált történet alapján.

Tavaly decemberben már pletykálták, hogy fejlesztés alatt áll a Gotham Kniths, most pedig megkapta a pilot a zöld utat. A történet Bruce Wayne meggyilkolása után veszi fel a fonalat. Lázadó örökbe fogadott fia valószínűtlen szövetséget köt Batman ellenségeinek gyerekeivel, amikor épp mindegyiket a Sötét Lovag megölésére irányították. Mint a város legkeresettebb bűnözői, ennek a renegát csapatnak, meg kell küzdeniük a neveik tisztázásáért. De egy Gothamben amit nem véd már a Sötét Lovag, a város a valaha volt legveszélyesebb ideit éli. A remény viszont a legváratlanabb helyekről érkezik, miközben ez az össze nem illő, szökevényekből álló csapat lesz a védelmezők egy új generációja, a Gotham Knights.

A sorozat az azonos néven futó képregényen alapul és bár sok Batman karakter körül forog majd, NEM az éppen harmadik szezonját futó Batwoman spinoff-ja. Szintén semmi köze a hamarosan megjelenő Gotham Knights játékhoz.A sorozat írói Chad Fiveash, James Stoteraux és Natalie Abrams, akiknek a Batwoman sorozatot is köszönhetjük. Fentiek produceri feladatot is ellátnak. Danny Cannon rendezi a pilotot aki executive producerként is jelen van.

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.