x
Sorozatok

“A szabad akaratnak ára van”- poszteren a Westworld harmadik évada

Hamarosan visszatér az HBO egyik legnépszerűbb sorozata.

“A szabad akaratnak ára van”- poszteren a Westworld harmadik évada
  • Publishedfebruár 12, 2020

Hamarosan visszatér az HBO egyik legnépszerűbb sorozata.

Lisa Joy és Jonathan Nolan szériája 2016-ban debütált, és jelenleg is az HBO egyik legsikeresebb szériája. A rajongókat lenyűgözte a csavaros történetmesélés, a komoly témák tárgyalása és az impozáns szereplőgárda (többek között Thandie Newtonnal, Evan Rachel Wooddal, Anthony Hopkinsszal, és Ed Harrisszel).

A sorozat eddigi évadai között rendszerint két év telt el, ismét egy ilyen hosszúságú pauza után kerülnek adásba az új részek (a hírek szerint a harmadik-, és a negyedik évad munkálatai együtt zajlottak, így a következőkben kevesebbet kell majd várakoznia a rajongóknak). A történetben fontos változások várhatóak, a fő helyszín és bizonyos történetszálak is teljesen mások lehetnek a harmadik etapban. Ehhez persze új karakterek is kellenek, ennek megfelelően többek között Vincent Cassel és Aaron Paul is csatlakozott a szereplőgárdához.

A készítő házaspár korábban így nyilatkozott az évaddal kapcsolatban:

Ebben a szezonban kevéssé a kirakóson lesz a hangsúly, sokkal fontosabb lesz, hogy a hostok végre találkoznak kreátoraikkal. Alapvető koncepció, hogy minden évadban szeretnénk radikálisan más viszonyrendszerbe helyezni a karaktereinket. Egy ilyen tehetséges gárdával pedig minden új helyzet elé izgalommal tekinthetünk.

Az hangulatos poszter a hivatalos premierdátumot is elárulja, március 16-án érkeznek majd meg hazánkba az új részek.

Mi már igencsak izgatottan várjuk a sorozat következő szezonját! Ti mit gondoltok a szériáról?

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.