Főoldal Filmek A Stranger Things fináléja után David Harbour kizárólag filmekben fog szerepelni
Filmek

A Stranger Things fináléja után David Harbour kizárólag filmekben fog szerepelni

A Stranger Things után csak filmekben szeretne szerepet vállalni David Harbour.

243
David Harbour

Bár nagyra értékeli a Duffer testvérek Stranger Things című sorozatának sikerét, David Harbour most arra készül, hogy a jövőben kizárólag filmekben fog szerepelni. Kétségtelen, hogy az amerikai színész neve az évek során szorosan összenőtt a Netflix sorozatával, de a filmeket se vetette meg az elmúlt években, legutóbb például a Gran Turismo című filmben láthattuk.

A WGA és SAG-AFTRA jelenleg is tartó sztrájkjai miatt David Harbour nem adhatott interjút, ezért a lent olvasható sorokat még hónapokkal korábban mondta, amit az Insider most hozott le. A beszélgetésben Harbour elárulta, hogy készen áll arra, hogy végleg maga mögött hagyja a televíziózást, és minden tekintetben csak a filmekre fókuszáljon a jövőben.

Arra gondolok, hogy George Clooney otthagyja a Vészhelyzetet. Most már csak George Clooney-ként látjuk őt. De volt idő, amikor az volt a helyzet, hogy ‘A fickó az Vészhelyzetből Nicole Kidmannel forgat egy filmet’.

David Harbour

A színész már kivívta a helyét a filmiparban, hiszen Ő játszotta a Vörös Őrt a Marvel Studios Fekete Özvegy filmjében, a címszereplőt a Hellboy legutóbbi feldolgozásában (amit egyébként a csúfos bukás után hamarosan újra láthatunk egy másmilyen feldolgozásban), és egy R-kategóriás Mikulást a Vérapó című filmben.

Harbour az interjúban kitért arra is, hogy az eddig mutatottnál nagyobb változatosságot és választékot szeretne felmutatni a jövőben, és az interjúalany Gene Hackman karrierjének késői felemelkedéséhez hasonlította törekvéseit.

“Próbálok meríteni valamennyit ebből és ez trükkös, mert nem akarsz az emberek fejére sz*rni, akik szeretnek téged, amit csináltál, amit te is szeretsz” – mondta Harbour a rajongókról, akik csak a Stranger Thingsben játszott Hopper szerepéről ismerik őt. “De ugyanakkor valahogy ki akarsz szakadni ebből. Több van bennem. Más dolgokra is képes vagyok, és azt akarom, hogy ezt ti is lássátok. Nem akarom, hogy életem hátralévő részében az emberek ötpercenként azt kiabálják az utcán, hogy ‘Hopper'”.

Harbour többször kifejtette, hogy határozottan szereti a Stranger Thingset, és hálás Hopper szerepéért, de ő is főszereplő akar lenni, és a karrierje hátralévő részében minden erejével azon szeretne dolgozni, hogy különböző filmes produkciókban megcsillogtassa tudását. Erre hamarosan lehetősége is nyílik, mivel a Duffer testvérek korábban megerősítették, hogy a Stranger Things 5. évada lesz az utolsó, így nem köti szerződés Harbourt a sorozathoz.

De ez még arrébb van, mivel a WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt a Stranger Things-rajongók többsége arra számít, hogy a sorozat utolsó évadát 2025 végén fogják bemutatni a korábbi információk ellenében, miszerint 2025 év elején jöhet az ötödik szezon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Gran Turismo
Filmkritikák

Gran Turismo kritika

David Harbour és Archie Madekwe leiskolázta a mezőnyt a Gran Turismo-filmben.

Gran Turismo
Előzetesek

Rengeteg játékutalást hozott a Gran Turismo második nagy előzetese

Az előzetesek alapján tényleg a rajongóknak készült a Gran Turismo, több utalást...

Gran Turismo
Előzetesek

A Gran Turismo első előzetesében életre kel a PlayStation egyik legsikeresebb videójáték-sorozata

Bemutatták a Gran Turismo első nagy előzetesét, ami a PlayStation egyik legsikeresebb...