The Mandalorian

A start előtt bemutatták az utolsó sneak peeket a The Mandalorian-sorozatból

Hajnalban befutott a The Mandalorian utolsó kedvcsinálója a Disney+ streamingszolgáltató délutáni rajtja előtt.

Hajnalban befutott a The Mandalorian utolsó kedvcsinálója a Disney+ streamingszolgáltató délutáni rajtja előtt.

Jon Favreau, a Vasember 1-2. és Az oroszlánkirály filmek rendezője új kihívást keresett, mikor rátette kezét az első élőszereplős Star Wars-sorozatra, de az eddig képsorok és visszajelzések után a rajongók nagy álmát váltotta valóra a The Mandalorian-sorozattal. A sorozat nagyon rendben van, erős előzeteseket kapott, most pedig egy sneak peekkel borzolják a rajongókat a délutáni start előtt – amitől több európai ország mellett minket is megfosztott a Disney.

A sorozat olyan atmoszférát teremt, mintha egy Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet folytatást látnánk, egy vérbeli fejvadász kalandban lesz részünk, tele sok harccal, s új szereplőkkel. Az egyik ilyen éppen a Pedro Pascal főszereplésével mandalór páncélt viselő fejvadász lesz. A sorozat a Birodalom bukása, de még az Első Rend felemelkedése előtt játszódik valahol a messzi-messzi galaxisban.

A külföldi kritikusok már véleményezték a sorozat első részeit, és úgy tűnik, hogy olyan minőségi sorozattal bővül a franchise, mint amiről még George Lucas álmodott. Nem tudjuk, hogy sirassuk-e vagy örüljünk Lucas el nem készült tervének, mert a The Mandalorian mindenért kárpótolja a rajongókat.

The Mandalorian első részét november 12-én, a Disney+ streamingszolgáltató indulása után lesz elérhető.

Total
8
Shares
Previous Article
Midway

Box Office-figyelő: 2019/45. hét: Meglepetés az első helyen, a Terminator: Sötét végzet pedig hozta, amit mindenki várt tőle

Next Article
Suicide Squad

James Gunn elmondása szerint Peter Capaldi nagy szerepet kapott a The Suicide Squadban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!