Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars spin-offok, köztük az Obi-Wan Kenobi is elkerülik a mozikat?

Megjelent egy hír, miszerint az Obi-Wan Kenobi spin-offot nem a mozikban, hanem a Disney új streaming felületén mutatják be.

Megjelent egy hír, miszerint az Obi-Wan Kenobi spin-offot nem a mozikban, hanem a Disney új streaming felületén mutatják be.

Meglehetősen kaotikus a helyzet a Star Wars antológiafilmek körül, hiszen múlt héten olyan pletyka jelent meg – amit persze a stúdió később hivatalosan cáfolt -, hogy a Solo: Egy Star Wars-történet óriási bukása után a Lucasfilm parkolópályára küldött minden spin-offot, s az új trilógia befejező részére, illetve Rian Johnson új trilógiájára koncentrál.

A The Playlist forrásai úgy tudják, hogy a Lucasfilm következő spin-offja valóban az Obi-Wan Kenobi lesz, azonban a Solo-film hatalmas zakója után a filmet nem a mozikban, hanem a Disney jövőre induló új streaming felületén mutatnák be. (Ez hasonló lesz a piacon kapható Netflix előfizetéshez.) Jó hír viszont, hogy úgy néz ki, nemcsak Ewan McGregort szeretné a jedimester szerepet, hanem a stúdió is tárt karokkal várja a színészt, hogy újra Kenobi mester legyen a vásznon. Kíváncsian várjuk, hogy miként dönt a stúdió, és kinek adjak a rendezői feladatokat, ugyanis a hírek szerint a spin-off rendező nélkül maradt. Reméljük, a stúdió a sok pletyka után hamarosan kiáll a nyilvánosság elé, és tisztázzák a dolgokat, miközben bejelentik az Obi-Wan Kenobi spin-offot.

Még több a témában...

Giancarlo Esposito már a The Mandalorian negyedik évados terveiről beszélt

Vigh Martin

Hamarosan újabb Star Wars kötet érkezik a Szukits Könyvkiadótól

Fonyódi Dávid

Ewan McGregor az Obi-Wan Kenobi-sorozatról beszélt, annak hosszáról és a forgatás időpontjáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat