Ren Lovagjai

A Star Wars: Skywalker kora gyűjtőkártyáin félelmetesen festenek a Ren Lovagjai

Az eddigi legjobb képet kaptuk a Ren lovagjairól, akik teljes páncélban és fegyverrel mutatkoznak be a Star Wars: Skywalker kora gyűjthető kártyáin.

Az eddigi legjobb képet kaptuk a Ren lovagjairól, akik teljes páncélban és fegyverrel mutatkoznak be a Star Wars: Skywalker kora gyűjthető kártyáin.

Miután a Disney megerősítette, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő víziója után visszatérnek a Ren Lovagjai a trilógia befejező részében, többé már rejtegetik ezeket a félelmetes karaktereket, igaz eddig csak címlapokon és forgatási képeken kaptak nagy figyelmet Kylo Ren tanítványai. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Most azonban néhány Topps gyűjtői kártya között Kylo Ren, Rey, Poe Dameron, Finn, Lando Calrissian, Zorii Bliss és a piros páncélt viselő Sith trooperek mellett az eddigi legrészletesebb képet kaptuk a Ren Lovagjairól. A Ren Lovagjaiból négy került most reflektorfénybe, és valami egészen félelmetesen néznek ki teljes harci szerelésben, kezükben valamiféle gyilkos fegyverekkel – a mostani képekből sem derült ki, hogy közönséges fegyverekről van-e szó.

Rian Johnson sajnos nem élt a lehetőséggel, hogy bemutassa ezeket a titokzatos karaktereket a Star Wars: Az utolsó Jedikben, helyette J.J. Abramsen a sor, hogy Rey víziója után visszahozza, és bemutassa őket. Már szerfelett várjuk, hogy többet megtudjunk ezekről a karakterekről, és csak remélni tudjuk, hogy nem nagyolják majd el szerepüket a filmben, hanem valóban kiveszik részüket mesterük mellett, vagy éppen ellene, hiszen rajongói teóriák szólnak arról, hogy a Ren Lovagjai Kylo Ren ellen fordultak, miután megölte Snoke legfőbb vezért.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article

Minden eszköz megvásárolható valódi valutával is a Breakpointban

Next Article
Netflix

Magyarra váltott a Netflix

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!