Wide Screen
Image default
Filmek

A Star Wars: Skywalker kora gyűjtőkártyáin félelmetesen festenek a Ren Lovagjai

Az eddigi legjobb képet kaptuk a Ren lovagjairól, akik teljes páncélban és fegyverrel mutatkoznak be a Star Wars: Skywalker kora gyűjthető kártyáin.

Miután a Disney megerősítette, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő víziója után visszatérnek a Ren Lovagjai a trilógia befejező részében, többé már rejtegetik ezeket a félelmetes karaktereket, igaz eddig csak címlapokon és forgatási képeken kaptak nagy figyelmet Kylo Ren tanítványai.

Most azonban néhány Topps gyűjtői kártya között Kylo Ren, Rey, Poe Dameron, Finn, Lando Calrissian, Zorii Bliss és a piros páncélt viselő Sith trooperek mellett az eddigi legrészletesebb képet kaptuk a Ren Lovagjairól. A Ren Lovagjaiból négy került most reflektorfénybe, és valami egészen félelmetesen néznek ki teljes harci szerelésben, kezükben valamiféle gyilkos fegyverekkel – a mostani képekből sem derült ki, hogy közönséges fegyverekről van-e szó.

Rian Johnson sajnos nem élt a lehetőséggel, hogy bemutassa ezeket a titokzatos karaktereket a Star Wars: Az utolsó Jedikben, helyette J.J. Abramsen a sor, hogy Rey víziója után visszahozza, és bemutassa őket. Már szerfelett várjuk, hogy többet megtudjunk ezekről a karakterekről, és csak remélni tudjuk, hogy nem nagyolják majd el szerepüket a filmben, hanem valóban kiveszik részüket mesterük mellett, vagy éppen ellene, hiszen rajongói teóriák szólnak arról, hogy a Ren Lovagjai Kylo Ren ellen fordultak, miután megölte Snoke legfőbb vezért.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

A Skywalker kora végén a nagy fordulatot Rey-jel már Az ébredő Erő előtt megvitatták

Kévés Bence Mihály

George Lucas szava sokakat sokkolni fog, amit megosztott Palpatine uralkodóról

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk írója a koronavírushoz hasonlította a Skywalker korát

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat