Főoldal Sorozatok A Star Wars: Lázadók másik két karakteréről árulkodik az Ahsoka sorozatleírása?
Sorozatok

A Star Wars: Lázadók másik két karakteréről árulkodik az Ahsoka sorozatleírása?

A rajongók két kedvenc másik karaktere is szerepelni fog a sorozatban?

340
Ahsoka Tano

A bő egy évvel ezelőtt több pletykát is olvashattunk a rajongók egyik kedvenc karakteréről, míg végül a The Mandalorian második évadában bemutatták Ahsoka Tanót. Sőt, a bemutatkozás után decemberben egy önálló sorozatot is bejelentettek Rosario Dawson főszereplésével. Ahsoka történetét már biztosan továbbmesélik a képernyőn, de lehet, hogy a Star Wars: Lázadók másik két karakterével is találkozhatunk majd az élőszereplős feldolgozásban.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Disney Investors Day alatt kaptunk egy rövid kis betekintést abba, hogy mi vár ránk az elkövetkező években. A The Mandalorian mellett újabb élőszereplős feldolgozásokat mutat be a Disney+ streamingszolgáltató, és az egyik legígéretesebb természetesen az Ahsoka, amire a rajongók már évek óta várnak. A karaktert egy rész erejére már bemutatták élőszereplős alakban, de hogy mit tartogat a jövő Ahsoka számára, még rejtély fedi.

Egy kiszivárgott leírás szerint a Lázadók két másik karakterével is összefuthatunk a galaxisban, legalábbis ezt állítja DanielRPK, aki a Patreon nevű oldalon keresztül tett közzé egy bejegyzést. A cikkben arról ír, hogy a Star Wars: Lázadók több karaktere is kulcsfontosságú szerepet játszik majd az Ahsoka-sorozatban:

Ahsoka Tano (Rosario Dawson) a gonosz Thrawn főadmirális után kutat, abban a hitben, hogy segít megtalálni az eltűnt Ezra Bridgert, a fiatal jedit, akinek Thrawn főadmirálissal nyoma veszett sok évvel ezelőtt.

Egy kis felelevenítés a Lázadók fináléjából: Ahsoka és Sabine Wren Ezra felkutatására indult, miután a fiatal jedinek nyoma veszett. Thrawn seregével készült megütközni Ezra, amikor egy féreglyuk beszippantotta a két karaktert. Bár ezeket a sorokat konkrétan így nem taglalták a The Mandalorianban, azért voltak erre utaló jelek, amikor Ahsoka lefegyverezte a Magisztert, s a mestere rejtekhelyét szerette volna megtudni.

The Mandalorian
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.