A Star Wars 9-ben visszatér a franchise legnagyobb gonosza?

Meglehetősen érdekes pletyka jelent meg, miszerint a Star Wars univerzum legnagyobb gonosztevője visszatér a Star Wars: Episode IX-ben.

Meglehetősen érdekes pletyka jelent meg, miszerint a Star Wars univerzum legnagyobb gonosztevője visszatér a Star Wars: Episode IX-ben.

A kis bevezető után sokan Darth Vaderre gondolnak, azonban egy meg nem erősített pletyka szerint nem ő, hanem Darth Sidious visszatéréséről van szó J.J. Abrams Star Wars-filmjében. A korábbi epizódok gyártása alatt több pletyka is megjelent, melyek közül egyesek igaznak bizonyultak, mások kacsák voltak, de hogy mennyire hihető Palpatine visszatérése, nagy valószínűséggel csak a bemutató után tudjuk meg.

Sokan már a Star Wars: Az utolsó Jedik előtt is pletykálták, hogy visszatér a Sötét oldal mestere, azonban mint tudjuk, erre még csak utalást sem kaptuk, miközben többen is meggyőződve állítják, hogy a Star Wars 9-ben Kylo Ren találkozni fog Darth Vader korábbi mesterével, amihez már egy rövid jelenetleírást is kaptunk:

Palpatine császár szerepelni fog az Episode IX-ben. Egy erdős bolygón járunk, ahol Kylo Ren a keresztalakú lézerkardjával átvág egy ajtót. Ahogy belép Ren ebben a barlangba, kezében egy kocka tárgyat tart, ami fontos szerepet játszik Palpatine császár életében. Palpatine Renhez fordul, és terveket mutat, amelyek akár egy új fegyver rajzai is lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a titokzatos tárgy egy Sith Holocron lehet, amivel már a Star Wars: Lázadók című sorozatban találkoztak a rajongók, de szélesvásznon eddig még soha nem került elő, még csak említést sem tettek rá. Pletykáról beszélünk, így még közel sem biztos, hogy Ian McDiarmid visszatér Palpatine szerepében. Emlékezzünk csak vissza Az ébredő Erőt ért sok panaszra, hogy másolta a Star Wars: IV. részt – Egy új reményt a még nagyobb Halálcsillaggal (Starkiller Base), most pedig ez az új fegyver terve csak olaj lenne a tűzre, s a Disneynek pont nem erre van szüksége.

Érdekes módon nem először hallunk Palpatine visszatéréséről. A tavaly megjelent Star Wars: Battlefront II játék tartalmazott egy kísértetiesen hasonló jelenetet, mint amivel a kilencedik részben találkozhatunk. A játékban Luke Skywalker útja A Jedi visszatér eseményei után egy Pillio nevű bolygóra vezetett, ahol a jedimester felfedezte Palpatine egy rejtett barlangját. Itt Luke egy iránytűt talált, amit később arra használt, hogy eljusson vele az Ahch-To bolygóra, hogy megtalálja az utolsó Jedi templomot. Továbbá Palpatine már a játékban is megjelent hologram formájában. Ezzel kapcsolatban már kiszivárgott egy leírás, miszerint a trilógia befejező részében egy dzsungel bolygón járunk (a Pillio pont egy ilyen), és azt sem rejtették véka alá, hogy Mark Hamill visszatér Luke Skywalker szerepében.

A Star Wars: Episode IX bemutatója 2019. december 20-án lesz a tengerentúlon.

Total
11
Shares
Previous Article

A Venom rendező egy nagy logikai bukfencről beszélt a filmben

Next Article

Mutatjuk nektek a Pókember: Idegenben főhősének legújabb gúnyáját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!