x
Filmek

A Star Wars 8 lenne Luke Skywalker utolsó filmje?

Mark Hamill az eddig legnagyobb spoilert süthette el Luke Skywalkerről és a Star Wars 8 filmről.

A Star Wars 8 lenne Luke Skywalker utolsó filmje?
  • Publishedjúnius 28, 2016

Mark Hamill az eddigi legnagyobb spoilert süthette el Luke Skywalkerről és a Star Wars 8 filmről.

Tudjuk, hogy még bőven van az Episode VIII forgatásából. Áprilisban jelentkezett a film rendezője, Rian Johnson, hogy féltávhoz érkeztek, de még nagyon sok munka van a filmmel. Nem tudni pontosan, hogy mikor fogják befejezni a nyolcadik rész felvételét, csak azt tudjuk biztosan, hogy 2017. december 15-én érkezik az egyelőre cím nélküli Star Wars 8 a mozikba.

A hétvégén egy rendezvényt tartottak Londonban, amire Mark Hamill is meghívást kapott, és talán a legnagyobb spoilert lőtte le a színész. Aki nem szeretne részleteket megtudni a Star Wars 8-ról, azt kérjük lapozzon a főoldalra egyéb hírekért.

A londoni eseményen adott egy interjút Mark Hamill a The Kinks énekesének, Ray Daviesnek. Az eseményen a Den of Geek is részt vett, akik első sorban a The Kinksre szerettek volna fókuszálni, de olyat hallottak, amire senki sem számított.

Befejezem az Episode VIII-ban, és aztán kiszállok a munkából.

Sok rajongó azon kezdett tanakodni, hogy vajon hogyan értette Mark Hamill a fenti mondatot. Esetleg a Star Wars: Episode VIII lehet az utolsó filmje Luke Skywalkernek? Természetesen ezt sem a Disney, sem a LucasFilm nem erősítette meg. Nem sokkal azután, hogy lehozták a külföldi oldalak, azonnal mentegetőzésbe kezdett a színész:

Úgy értettem a „kiszállok” szót, hogy az Episode 8 hamarosan befejeződik. Érted?

Nem ez lenne az első és utolsó, mikor a színész olyat oszt meg a világgal, amit a stúdió nem néz jó szemmel. Lehet, hogy tényleg mi értettük félre, de ez az erős mentegetőzés arra enged következtetni, hogy valamit tényleg elrontott a színész.

A Star Wars 8 ott fog folytatódni, ahol Az ébredő Erőt befejezték. Az Ahch-To bolygón járunk, ugyanis Rey (Daisy Ridley) itt akadt Luke Skywalker nyomára. Luke az ősi jedi-templomot kereste a távoli és rejtélyes égitesten. Sok meg nem erősített hírt lehetett már hallani az Episode VIII-ról, köztük arról is, hogy Rey itt kezdi el a jedi kiképzését, vagy Kyle Ren (Adam Driver) a Ren Lovagokkal egy vérre menő csatát fog vívni Rey-el és Luke-al. Jövő hónapban Londonban tartanak egy Star Wars Celebration eseményt, ahol talán a film címét, és az első teaser videót is bemutatják.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.