Főoldal BREAKING A Star Wars 8-ban visszatérnek Ren Lovagjai, s komoly feladatot kapnak
BREAKINGFilmek

A Star Wars 8-ban visszatérnek Ren Lovagjai, s komoly feladatot kapnak

Részletek derültek ki, hogy Kylo Ren sötét katonáinak milyen feladat jut a következő Star Wars filmben.

747

Részletek derültek ki, hogy Kylo Ren sötét katonáinak milyen feladat jut a következő Star Wars filmben.

Már a Star Wars: Az ébredő Erő bemutatása előtt láttunk pár képet amin Kylo Rent ismeretlen és sötét alakok vesznek körbe, akiket csak Ren Lovagjainak neveznek. Rey látomásában is feltűntek már ezek a harcosok, ami elképzelhető hogy nem is vízió, hanem a közeli jövő?

Nagyon keveset tudunk a lovagokról, mindössze annyit, hogy ők is Snoke legfőbb vezért szolgálják, valamint azt, hogy Első Rendből választották ki őket réges-régen. Mindössze ennyit tudunk eddig. Most azonban pár „hivatalos” információhoz jutottunk, hogy kik lehetnek valójában a Lovagok. Spoiler következik!

Making Star Wars osztott meg pár igen érdekes hírt a Star Wars nyolcadik részről, pontosabban Ren Lovagjairól. Óvatosan kell kezelni a most következő tényeket, mert a Disney nem erősítette meg – miért is tenné. A forrás látott pár színészt, akik sötét jelmezt és sisakot viseltek, valamint fegyvert az oldalukon, úgy mint a középkori lovagok. Ez a leírás pedig teljesen a Ren lovagjaira illik.

Ahch-To bolygón rejtőzködött sokáig Luke, amit a hetedik rész végén láthattunk is pár percig. Itt lesz az a momentum, amikor a Lovagok Luke és Rey után erednek, hogy megfékezzék őket, még Rey jedi kiképzése előtt. Az ismeretlen forrás elárulhat, hogy Rey komoly feladatot kap a kiképzése során, meg kell ölnie Rent. Bár Rey visszautasítja ezt, Luke hajthatatlan, be kell végeznie a küldetését. És ez lehet az a pillanat, amit Rey a jövőben látott Maz Kanata-nál, amikor Ren és a Lovagok állnak előtte.

Továbbá a forrás azt is elmondta, hogy Rey nem viseli a mellényét, helyette egy hasonló felsőt visel, mint amiben The Force Awakens végén volt látható, amikor Luke Skywalkerrel találkozott. A nap kezd nyugovóra térni, és az eső is elered. – Teljesen beleillik a vízióba.

daisyswsaber_huge

Kylo Ren, aki megvált a jellegzetes maszkjától, de hasonló sötét ruhát visel itt is, mint Az ébredő Erőben. Ő és a lovagjai a parton sétálnak. Kylo és Rey szeretné befejezni a harcot, amit félbeszakítottak. Eközben Luke a lovagok után megy a parton. Egy a lovagok közül Lukera támad egy baltával. Az Erőt hívja segítségül, hogy megállítsa a támadót, majd előveszi a zöld fénykardját, amit a Jedi visszatérben viselt. A leírásból kiderül, hogy Luke könnyedén megvédi magát, az évek alatt nem vesztett erejéből. Reynek nyoma veszett, nem látja sehol Luke. Sajnos, nem tudja a forrás sem, hogy pontosan mi történt Rey-jel, de feltételezi, hogy megsérülhetett, vagy lezuhant a szikláról. Kylo Ren szemtől szembe áll régi mesterével, Lukekal, de miután látta, hogy milyen gyorsan és könnyedén bánt el a Lovagokkal, hamar visszavonulót fúj Ren.

Egy másik forrás is megerősítette, hogy rengeted kábelt használtak fel ehhez a jelenthez, hogy kellőképp meg tudják világítani a helyszínt, sok-sok fényhatást használtak, még látványosabb legyen a csatajelenet. Nem teljesen tiszta, hogy Luke mért engedi futni Rent, mikor Reynek feladatául adta, hogy ölje meg. Az oldal úgy véli, Luke tudja, hogy Rey nem halt meg. A Pinewood stúdióban már filmeztek egy részt miközben Rey egy sziklán lóg. Szinte biztos, hogy ez a jedik ősi szentélye.

A fenn leírtakat kezeljétek óvatosan, senki sem erősítette meg. Hogy mi igaz ebből, majd 2017. december 15. után okosabbak leszünk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Die Hard mintájára Daisy Ridley terroristákkal harcol London legnagyobb felhőkarcolóján

Daisy Ridley leforgatta következő filmjét, amelyben terroristákkal harcol.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?