x
Filmek

A [SPOILER] is benne lesznek a Bosszúállók 4.-ben?

Talán megvan a kapcsolat a Marvel kapitány és a Bosszúállók 4. között, legalábbis egy friss pletyka ezt állítja most.

A [SPOILER] is benne lesznek a Bosszúállók 4.-ben?
  • Publishedmájus 10, 2018

Talán megvan a kapcsolat a Marvel kapitány és a Bosszúállók 4. között, legalábbis egy friss pletyka ezt állítja most.

10 éve már, hogy a Disney elkezdte építeni Marvel Moziverzumot, és pillanatnyilag jelét sem látjuk annak, hogy a stúdió visszább venne a szuperhősfilmekből a következő években, hiszen Kevin Feige korábban elmondta, hogy 2025-ig terveik vannak a franchise-zal. Láttunk már sok mindent az évek során, idén végre Thanost is harcba küldték a Végtelen háborúban, a Fekete Rend is kapott szerepet, de képregények szerelmesei még nem látták a Skrullokat vásznon. Ez jövőre változni fog, hiszen a Carol Danvers / Marvel kapitány főellenségei ezek a lények lesznek, de egy friss pletyka azt állítja, hogy a Bosszúállók 4.-ben feltűnnek majd a Skrullok.

A Skrullok zöld színű idegen humanoidok, akikkel a Marvel hősei többször összecsaptak már a képregényekben. Brie Larson színésznő vezette Marvel kapitányban egészen biztosak látjuk őket, de a legújabb hírek arról szólnak, hogy a Bosszúállók 4.-ben is szerephez jutnak. A forrás úgy tudja, hogy Sólyomszem (Jeremy Renner) a Végtelen háború ideje alatt Tokióban tartózkodott, aki a jövőben Ronin-é fog alakulni – erről forgatási képet is kaptunk -, egy szamurájjá. Időközben Ronin Yakuza tagokra kezdett vadászni, akik valójában Skrullok, s ez lehet a két film között a kapocs.

Egészen érdekes kapcsolat lenne a két film között, de hogy mi igaz ebből, arra jövő évig várnunk kell, ugyanis a Marvel kapitányt 2019. március 9-én, míg a Bosszúállók 4.-et 2019. május 3-án mutatják be.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.