Végtelen háború

A Marvelnek 2025-ig vannak tervei a hősökkel

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy 2025-ig egészen biztosan készülnek szuperhősfilmek.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige elárulta, hogy 2025-ig egészen biztosan készülnek szuperhősfilmek.

Még csak pár napja mutatták be a Bosszúállók: Végtelen háborút, de a Marvel emberei már azon törik a fejüket, hogy merre tovább. Az Associated Press készített interjút a Marvel fejesével, melyben Kevin Feige elárulta, hogy a stúdiónak tervei vannak a következő hét évre.

Azt gondoltam, ott van nekünk Fekete Párduc, amit három hónap múlva bemutatunk. Még nem is tudják, mi következik. Mi mindig előre gondolkozunk. Éppen akkor, mikor az emberek úgy gondolják, hogy kifulladtunk, akkor elmegyünk máshová és ez fog történni a Végtelen háború után is a már elkészült következő Bosszúállók-filmben. Már voltak megbeszélések korábban a 2024-es és 2025-ös évekről.

Még mindig nem tudjuk, hogy milyen filmeket várhatunk a következő években, mindössze annyi ismert, hogy jövő májusban érkezik a Bosszúállók 4., nyáron a Pókember: Hazatérés folytatása és valamikor 2020-ban A galaxis őrzői vol. 3. A stúdió megerősítette, hogy a harmadik fázis lezárása előtt nem kapunk tervet a negyedikre, tehát csak jövőre kapunk tisztább képet a jövőről.

Total
0
Shares
Previous Article

Venom új előzetese már szinkronnal is nézhető

Next Article

Russo testvérek a Bosszúállók 4. címéről beszéltek

Related Posts
Wide Screen YouTube