Főoldal Filmek A Sötét Főnix főszereplője, Sophie Turner Bosszúálló szeretne lenni
Filmek

A Sötét Főnix főszereplője, Sophie Turner Bosszúálló szeretne lenni

Sophie Turner a következő X-Men-film főszereplője megosztott néhány gondolatot arról, hogy mit vár a Disney és a Fox házasságtól.

710
sophie-turner-sotet-fonix

Sophie Turner a következő X-Men-film főszereplője megosztott néhány gondolatot arról, hogy mit vár a Disney és a Fox házasságtól.

A rajongók epekedve várják az X-Men: Sötét Főnix bemutatóját, amit eredetileg idén ősszel mutattak volna be a mozikban, de a 20th Century Fox jobbnak látta, ha eltolja a bemutatót (2019 februárra) és újraforgatnak néhány jelenetet. Erről megjelent egy cikk a napokban, hogy sajnos még a főszerepet alakító Sophie Turner színésznő sem érti az újraforgatást, hogy milyen jeleneteket vettek újra. Tovább ront a film helyzetén, hogy a tavaszon tartott tesztvetítések nem mentek túl jól, elképesztően sok kritika érte Simon Kinberg rendező munkáját.

Jövő hét kedden azonban kiderül, hogy a The Walt Disney vállalat ráteszi-e kezét Hollywood legnagyobb múlttal bíró stúdiójára, a Foxra. A felvásárlásba még a Comcast is beleszólhat, de jelen állás szerint a Disney mindent el fog követni, hogy az ő kezükbe kerüljön a stúdió. Amennyiben a Disneyé lesz a Fox, úgy olyan jogok kerülnek a mikiegeres cég tulajdonába, mint az X-Menek, a Fantasztikus Négyes, az Avatar, a szeptemberben érkező Ragadozó, de még sorolhatnánk azokat a franchiseokot, amik új tulajdonoshoz kerülnek.

A Sötét Főnix főszereplője, Sophie Turner nemrég a Digital Spy-jal beszélgetett, ahol a színésznő mesélt a Bosszúállókról, s arról, hogy nagyon szívesen találkozna velük a jövőben, akár még csatlakozna is közéjük:

Hogy melyik Marvel hőssel szeretnék találkozni? Valószínűleg Vasemberrel, mert ő olyan rosszfiú. Vagy… ó, istenem, nem tudom megmondani. Mindegyikükkel. Mindenkivel nagyon szép lenne találkozni. Nem tudom, nagyon sokan vannak. Én is Bosszúálló akarok lenni.

Jövő héten kerül megrendezésre a San Diego-i Comic-Con, ahol talán néhány részletet is megosztanak velünk a Sötét Főnixről, bár a Fox tervei között olyannyira nem szerepel a film, hogy még a jövő évre kitűzött bemutatók között sem szerepel, nemhogy egy Comic-Conos panel bemutató.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események