Főoldal Filmek Sophie Turner, a Sötét Főnix főszereplője sem érti az újraforgatásokat
Filmek

Sophie Turner, a Sötét Főnix főszereplője sem érti az újraforgatásokat

Egymást érik az aggasztó hírek az X-Men: Sötét Főnix körül, kezdjük elveszteni a hitünket, hogy jó filmet fogunk látni valamikor.

711
sophie-turner-sotet-fonix

Egymást érik az aggasztó hírek az X-Men: Sötét Főnix körül, kezdjük elveszteni a hitünket, hogy jó filmet fogunk látni valamikor.

A napokban több szemfüles rajongó is arra lett figyelmes, hogy a 20th Century Fox törölte az X-Men: Sötét Főnix filmet a 2019-es ütemtervről, a helyzeten tovább ront, hogy a tavasszal tartott tesztvetítések sem sikerültek jól, és újraforgatást rendeltek el. A filmet egyébként az a Simon Kinberg készíti, aki korábban a Fantasztikus Négyes újraforgatását is vezényelte, ez pedig újabb ok az aggodalomra.

Most a Digital Sky készített interjút a film főszereplőjét megformáló Sopthie Turner színésznővel, aki elmondta, hogy ő maga sem érti az újraforgatásokat övező híreket:

Szerintem ezek csak kisebb változtatások az újraforgatások alatt, de őszinte leszek, még én sem tudom, hogy mit forgatunk újra jelen pillanatban. Tehát nem igazán tudok többet mondani ennél. Minden amit tudok, hogy hamarosan visszatérek Montrealba, és hogy a Valentin napra kitűzött bemutató igen pozitív lehet, hiszen a Fekete Párducot is abban az időben mutatták be.

Az eredeti elképzelés az volt, hogy most novemberben mutatják be a filmet a mozikban, azonban a stúdió jobbnak látta, ha 2019 elejére tolja el a bemutatót, de úgy tűnik, hogy az sem reális időpont egy premierre, mert jelen állás szerint – pletykákra hivatkozva – a film nincs olyan állapotban, hogy bemutassák azt a mozikban. A rajongók mellett úgy fest, hogy Sophie Turner is elvesztette már a fonalat, gyűlnek a sötét felhők a projekt felett?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események