Főoldal Filmek A Fox levette az X-Men: Sötét Főnixet a jövőre érkező filmek listájáról
Filmek

A Fox levette az X-Men: Sötét Főnixet a jövőre érkező filmek listájáról

Többen kiszúrták, hogy a 20th Century Fox levette az X-Men: Sötét Főnixet a jövőre érkező filmek listájáról. Hiba, vagy gond van a filmmel?

718

Többen kiszúrták, hogy a 20th Century Fox levette az X-Men: Sötét Főnixet a jövőre érkező filmek listájáról. Hiba, vagy gond van a filmmel?

Az X-Men: Sötét Főnix bemutatója eredetileg idén ősszel lett volna, azonban a stúdió jobbnak látta, ha eltolja a premiert 2019-re. Sőt, újraforgatást is elrendeltek, merthogy az első vetítések annyira nyomasztó visszhangot adtak, hogy a készítők kénytelenek voltak belenyúlni a történetbe. Most azonban arra lettünk figyelmesek, hogy a stúdió oldaláról eltűnt a film, jelenleg nem szerepel azon filmek listáján, amit a közeljövőben készülnek bemutatni.

Simon Kinberg producer a Sötét Főnix alcímet viselő X-Men filmmel debütált volna, mint rendező, azonban könnyen elképzelhető, hogy nem úgy sikerül majd Kinberg rendező pályája, mint ahogy azt szerette volna. Hivatalos magyarázatot nem kaptunk arra, hogy a stúdió miért törölte a filmet a 2019-es programfüzetből, elképzelhető, hogy pusztán egy hibáról van szó, de ez akkor is rendkívül érdekes, főleg azért, mert novemberre kitűzött film bemutatója 2019 februárban lett volna esedékes. Az ügy hátterében a Disney és Fox házasság is szerepet játszhat, bár ettől sokkal valószínűbb, hogy komolyabb probléma van a filmmel, mint gondoltuk, és újabb halasztást követel a probléma orvoslása – már amennyiben lehet azt. A Fox a San Diego-i Comic-Conra sem hozza a filmet, ami megint aggodalomra ad okot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események