x
Filmek

A Sony Pictures napjaink legnagyobb neveiből szemezget Fekete Macska és Spider-Gwen szerepére

Tényleg az egyik legjobb választás lenne a két szerepre.

A Sony Pictures napjaink legnagyobb neveiből szemezget Fekete Macska és Spider-Gwen szerepére
  • Publisheddecember 28, 2021

Két izgalmas pletykát szeretnénk megosztani veletek, amikről először múlt hétvégén olvashattak néhányan. Hangsúlyozzuk, hogy egészen hajmeresztő pletykáknak tűnnek, de ha csak egy szemernyi igazság is van bennük, akkor a Sony Pókember-univerzumában két nagynevű sztárt láthatunk Spider-Gwen és Fekete Macska szerepében.

A hétvégén a Giant Freakin Robot lehozott egy riportot, mely szerint A vezércsel és Az új mutánsok sztárjára szemet vetett a Sony Pictures. A pletyka szerint Anya Taylor-Joy lehet a stúdió saját Pókember-univerzumában Felicia Hardy/Fekete Macska. Bár az oldalnak volt néhány szerencsés tippje az elmúlt időben, de közel sem nevezhető megbizható forrásnak.

A pletykát erősíti a Reddit kiszivárogtatója is. A @MyTimeToShineH névre hallgató felhasználó azt állítja, hogy mégis van igazságalapja a hírnek. Természetesen ettől még nem kell készpénznek venni, de vitathatatlan, hogy Taylor-Joy tökéletes választás lenne Fekete Macska szerepére az univerzumban. A Sony Pictures nem jelentette be, de több forrás is biztosra veszi, hogy a stúdió a karakter szólófilmjén dolgozik.

És ezzel még nem értek véget a pletykák az ünnepi hétvégéről. Egy ennél is nehezebben hihető hír szerint a stúdió abban bízik most, hogy Emma Stone visszatér – A csodálatos Pókember szerepe után -, s ő lesz az élőszereplős Spider-Gwen a filmvásznon. A pletykára ráerősített az a felhasználó, aki a Pókember: Nincs hazaút bemutatója előtt több lényeges információt is kiszivárogtatott a sztorival kapcsolatban. Még korai kőbe vésni a terveket, de a Pókember legújabb kalandja után úgy fest, hogy a stúdiók még nagyobb terveket szövögetnek, és kétségtelen, hogy a korábbi szereplők visszatérése nagy lökést adtak a Nincs hazaút észvesztő diadalmenetének. A film lett 2021 legnagyobb kasszasikere, és erre mindössze 11 napra volt csak szüksége.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.