Főoldal Filmek A Sony Pictures napjaink legnagyobb neveiből szemezget Fekete Macska és Spider-Gwen szerepére
Filmek

A Sony Pictures napjaink legnagyobb neveiből szemezget Fekete Macska és Spider-Gwen szerepére

Tényleg az egyik legjobb választás lenne a két szerepre.

444
Spdier-Gwen

Két izgalmas pletykát szeretnénk megosztani veletek, amikről először múlt hétvégén olvashattak néhányan. Hangsúlyozzuk, hogy egészen hajmeresztő pletykáknak tűnnek, de ha csak egy szemernyi igazság is van bennük, akkor a Sony Pókember-univerzumában két nagynevű sztárt láthatunk Spider-Gwen és Fekete Macska szerepében.

A hétvégén a Giant Freakin Robot lehozott egy riportot, mely szerint A vezércsel és Az új mutánsok sztárjára szemet vetett a Sony Pictures. A pletyka szerint Anya Taylor-Joy lehet a stúdió saját Pókember-univerzumában Felicia Hardy/Fekete Macska. Bár az oldalnak volt néhány szerencsés tippje az elmúlt időben, de közel sem nevezhető megbizható forrásnak.

A pletykát erősíti a Reddit kiszivárogtatója is. A @MyTimeToShineH névre hallgató felhasználó azt állítja, hogy mégis van igazságalapja a hírnek. Természetesen ettől még nem kell készpénznek venni, de vitathatatlan, hogy Taylor-Joy tökéletes választás lenne Fekete Macska szerepére az univerzumban. A Sony Pictures nem jelentette be, de több forrás is biztosra veszi, hogy a stúdió a karakter szólófilmjén dolgozik.

És ezzel még nem értek véget a pletykák az ünnepi hétvégéről. Egy ennél is nehezebben hihető hír szerint a stúdió abban bízik most, hogy Emma Stone visszatér – A csodálatos Pókember szerepe után -, s ő lesz az élőszereplős Spider-Gwen a filmvásznon. A pletykára ráerősített az a felhasználó, aki a Pókember: Nincs hazaút bemutatója előtt több lényeges információt is kiszivárogtatott a sztorival kapcsolatban. Még korai kőbe vésni a terveket, de a Pókember legújabb kalandja után úgy fest, hogy a stúdiók még nagyobb terveket szövögetnek, és kétségtelen, hogy a korábbi szereplők visszatérése nagy lökést adtak a Nincs hazaút észvesztő diadalmenetének. A film lett 2021 legnagyobb kasszasikere, és erre mindössze 11 napra volt csak szüksége.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?