Főoldal Filmek A Sony Pictures eltolta a Venom: Let There Be Carnage bemutatóját
Filmek

A Sony Pictures eltolta a Venom: Let There Be Carnage bemutatóját

Legyen már vérontás!

480
Venom

A Sony Pictures percekkel korábban jelentette be, hogy Tom Hardy főszereplésével érkező Venom: Let There Be Carnage nyári bemutatóját lefújták. A filmet a tervek szerint június végén mutatták volna be, azonban nem bíznak az időzítésben. Pedig Amerikában nagyon jól haladnak az oltással, valamint fokozatosan nyitják meg a mozikat és kalandparkokat is a tengerentúlon.

Már több mint százmillió embert oltottak be az Egyesült Államokban, valamint éppen a napokban jelentették be, hogy fokozatosan feloldják a lezárásokat. Most ebben bízhatnak a nagy filmstúdiók, hogy nem kell tovább csúsztatni a blockbusterek bemutatóit, s végre pénzt kaphatnak értük. A közelmúltban a new yorki és los angeles-i filmszínházak megnyitásáról olvashattunk, pár órával korábban pedig a Disney is bejelentette, hogy megnyitják Disneyland kapuit a látogatók előtt.

A Sony év elején újabb egy évvel eltolta a Morbius premierjét, de sokan bíztak benne, hogy a Venom 2. részét még idén láthatjuk. Ellenben egy sötét ló volt, hiszen három hónappal a premier előtt egyetlen egy képkockát sem láttunk még. Szerda este azonban jött a hír, hogy június 25-ei bemutatót szeptember 17-ére csúsztatta a Sony. A filmet továbbra is a mozikban, 3D-ben és IMAX formátumban is bemutatják majd.

Tom Hardy második alkalommal bújik Eddie Brock bőrébe, ám ezúttal egy legendás ellenfelet kap Vérontó személyében, akit Woody Harrelson kelt életre. Harrelson karakterével már az első film stáblista végi jelenetében is találkoztunk, ami tényleg csak egy felvezető volt, de ahogy a Venom 2. címe is mutatja, a folytatásban kő kemény szimbiota-harc várható. Kettőjük mellett visszatér még Michelle Williams (Anne Weying), új belépőként pedig Naomi Harris, aki Sikoly szerepét kapta, valamint Stephen Graham is látható lesz, ám eddig titokban tartották szerepét a történetben.

Venom
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események