Főoldal Előzetesek A Sony Pictures bemutatta A védelmező 3. rész előzetesét, melyben Denzel Washington ezúttal olaszban szolgáltat igazságot
Előzetesek

A Sony Pictures bemutatta A védelmező 3. rész előzetesét, melyben Denzel Washington ezúttal olaszban szolgáltat igazságot

A CinemaCon után a Sony elérhetővé tette A védelmező 3. előzetesét.

343

A Sony Pictures új plakátot adott ki a Denzel Washington főszereplésével és Antoine Fuqua rendezővel karöltve 2014-ben indított A védelmező 3. részéhez, amely a filmsorozat utolsó fejezetének ígérkezik. A film Washington Robert McCallját Olaszországba küldi, a szlogen ezúttal is az, hogy “az igazságszolgáltatás nem ismer határokat”. Érdekes váltás ez egy olyan filmes franchise számára, amely a korábbi részekhez viszonyítva a cselekmény egy adott kis régióra korlátozódott, történetesen többnyire Bostonra.

A filmben feltűnik Dakota Fanning is, aki korábban a Man on Fire című filmben tűnt fel Washington oldalán. Egyelőre nem tudni, hogy az ő karaktere lesz-e az a személy, akinek Washington segít – vagy esetleg az ellenfél, ami viccesen megfordítaná a korábbi kapcsolatukat. Antoine Fuqua tavaly interjút adott a Slashfilmnek, és az első részleteket máris elkotyogta, hogy mire számíthatnak a rajongók a folytatásban, kezdve azzal, hogy a film “remélhetőleg egy kicsit többet fog elárulni Robertről. Igen, azt hiszem, ez a kulcs, hogy többet tudjunk meg Robert McCallról”.

A védelmező készítésénél az 1980-as években futó azonos című tévésorozatát vették alapul, amelynek középpontjában egy magasan képzett ügynök áll, aki felajánlja képességeit, hogy igazságot szolgáltasson a rászorulóknak. A mozifilmek sikere után a CBS 2021-ben egy felújított tévés változatottal próbálkozott, amelynek főszerepében Queen Latifah alakítja Robyn McCallt.

Washington és Fanning mellett feltűnik még Gaia Scodellaro, Eugenio Mastrandrea, Remo Girone, Sonia Ammar, Daniele Perrone, Andrea Scarduzio és Andrea Dodero. Az új részt ismét Fuqua rendezte, a forgatókönyvet Richard Wenk írta.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Denzel Washington
Filmek

Denzel Washington karakteréről mesélt Ridley Scott a Gladiátor készülő folytatásában

A Gladiátor 2. forgatása most hogy újra sínen van, Ridley Scott arról...

A védelmező 3.
Filmkritikák

A védelmező 3. kritika

A védelmező 3. nem lett méltó befejezés, de az akciójelenetek és Denzel...