Főoldal Előzetesek A Flash – A Villám legújabb előzetésben a Villám mellett feltűnik Ben Affleck, és még Michael Keaton Batmanjét is látjuk harcolni Zod tábornok ellen
ElőzetesekBREAKING

A Flash – A Villám legújabb előzetésben a Villám mellett feltűnik Ben Affleck, és még Michael Keaton Batmanjét is látjuk harcolni Zod tábornok ellen

A rendező úgy fogalmazott, a Flash - A Villám lesz minden idők legjobb szuperhősfilmje.

317

A Warner Bros. új trailert adott ki a Flash – A Villám című szuperhősfilmjéhez, és amellett, hogy a leggyorsabb élő ember két verziója is akcióba lendül a legújabb előzetesben, Supergirl és Batman is lehetőséget kap a bemutatkozásra, sőt, az utóbbi karaktert ráadásul Michael Keaton és Ben Affleck is életre kelti a filmben.

Ahogy ígérte, a 2023-as CinemaCon előadása után a Warner Bros. közzétette a film új előzetesét, ami tele van rajongóknak szánt, izgalmas pillanatokkal. Michael Keaton Batmanjét nyilvánvalóan a nagy dobásnak szánják. A korábban látott képsorok mellett akad néhány új jelenet is, amelyben Supergirl is feltűnik, de az itt látható felvételek többsége viszonylag ismerős, köszönhetően a hetek óta az interneten terjedő rövid teasereknek.

A DC Studios társ-vezérigazgatója, James Gunn “hihetetlenül jónak” nevezte a filmet, míg a Warner Bros. vezérigazgatója, David Zaslav a következőket mondta a CinemaConon a mai nap folyamán: “Megnéztem a Flash – A Villámot. Háromszor láttam. Ez egy nagyon érzelmes film. Minden érzelmet át fogsz élni. Számomra ez a legjobb szuperhősfilm, amit valaha láttam.”

Tehát jobb, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Pókember: Nincs hazaút, A sötét lovag és a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!? Majd meglátjuk. Mindenesetre úgy tűnik, hogy az érintettek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a film körül kialakult őrületet fokozzák, és elhitessék a szakmával, hogy tényleg jó lesz az Ezra Miller főszereplésével forgatott film. Néhány óra múlva magunk is látni fogjuk a filmet a Las Vegas-i CinemaConon, de embargó miatt írásos kritikában nem számolhatunk be, viszont a közösségi médiát valószínűleg el fogják árasztani az első reakciós benyomások.

Világok ütköznek össze a filmben, amikor Barry a szupererejét használva visszautazik az időben, hogy megváltoztassa a múlt eseményeit. Amikor azonban a családja megmentésére tett kísérlete véletlenül megváltoztatja a jövőt, Barry csapdába esik egy olyan valóságban, amelyben Zod tábornok visszatért, és megsemmisüléssel fenyeget, és nincsenek szuperhősök, akikhez fordulhatna. Hacsak Barry nem tud egy egészen más Batmant előcsalogatni a nyugdíjas éveiből, hogy megmentsen egy bebörtönzött kriptoni embert… bár nem azt, akit ő keres. Végül, hogy megmentse a világot, amiben van, és visszatérjen az általa ismert jövőbe, Barry egyetlen reménye, hogy versenyezzen az életéért. De vajon elég lesz-e a végső áldozat meghozatala ahhoz, hogy visszaállítsa az univerzumot?

A film főszereplői Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdu, Kiersey Clemons, Antje Traue és Michael Keaton.

A Flash – A Villám június 15-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?