Főoldal Filmek Box Office: Az apáca II vitte a hétvégi mozibevételt, de a folytatás bevétele elmaradt az első részétől
Filmek

Box Office: Az apáca II vitte a hétvégi mozibevételt, de a folytatás bevétele elmaradt az első részétől

Valak visszatért, de már közel se volt annyira vonzó Az apáca, mint 5 évvel ezelőtt.

526
Az apáca 2.

Múlt héten mutatták be a Démonok között-univerzum legújabb fejezetét, amelyben a franchise legerősebb démonja kel életre. Az Egyesült Államokban Az apáca II a 32,6 millió dolláros debütálással maga mögé utasította A védelmező 3. és a Bazi nagy görög lagzi 3. című filmeket, és bár a film a bevételi lista élére állhatott fel, a folytatás bevétele elmaradt a 2018-as horrorfilmétől.

A Comscore adatai szerint Az apáca II nemzetközileg további 52,7 millió dollárt hozott, így a globális összbevétel már 85,3 millió dollárnál tart. Az első rész 53,8M dollárral kezdett, ezzel a franchise legerősebb nyitóhétvégéjét produkálta, amivel megelőzte a Démonok között első két főfilmjét is.

A második helyen A védelmező 3. végzett 12,1 millió dolláros amerikai bevétellel. Denzel Washington legújabb akciókalandja Észak-Amerikában 61,9 millió dollárt hozott, világszerte pedig 107,7 millió dollárt.

A Bazi nagy görög lagzi 3. a harmadik helyig tornázta fel magát a debütáló hétvégén, 10 millió dolláros tengerentúli jegybevétellel. Volt egy másik bemutatkozó film is a múlt héten, a Jawan 7,56 millió dollárral a negyedik helyen végzett az észak-amerikai jegyeladások listáján.

A Bazi nagy görög lagzi 3. a Portokalos család görögországi családi összejövetelének kalandos történetét meséli el, míg a Jawan főszerepében egy olyan férfit ismerhetünk meg, aki küldetésének érzi, hogy helyrehozza a társadalmi hibákat, amivel nap mint nap találkozik, miközben igazságot szolgáltat azoknak, akik a múltban bántották őt.

Nyolc héttel a Barbie bemutatója után múlt hétvégén 5,9 millió dolláros amerikai bevétellel zárt, és ezzel Margot Robbie filmje éppen befért az első ötbe. A Matel rózsaszín játékbábuját bemutató film eddig 620,47 millió dollárt keresett Észak-Amerikában és 1,40 milliárd dollárt világszerte.

Az apáca 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A box office jelentés szerint a Godzilla x Kong: Az új birodalom egy hétvége alatt megkereste az árát

A Titánok csúcsra törtek, Godzilla és Kong összehozta 2024 legnagyobb nyitóhétvégéjét.

Dűne: Második rész
Filmek

A Dűne: Második rész meghódította a jegypénztárakat, az első résznél is erősebben nyitott

Tarolt a Dűne: Második rész, jobb kezdésről nem is álmodhatott volna a...