Főoldal Filmek A Kraven, a Vadász lesz a Sony Pictures első R-kategóriás képregényfilmje
Filmek

A Kraven, a Vadász lesz a Sony Pictures első R-kategóriás képregényfilmje

Láttuk a Kraven, a vadász első képsorait a 2023-as CinemaCon alatt.

289
Kraven

A Kraven, a Vadász főszereplőjét alakító Aaron Taylor-Johnson megerősítette a 2023-as CinemaCon alatt levetített videóban, hogy ez lesz a Sony Pictures első R-kategóriás Marvel-filmje. A stúdió Pókember- és Venom-filmjei, valamint a Morbius mind PG-13-as besorolást kaptak.

A Sony Pictures kizárólag a CinemaCon résztvevőinek mutatott be egy nagyjából kétperces teaser előzetest a Kravenből, de a nyilvános előzetesre még várni kell. A felvételen több véres, kegyetlen gyilkosság volt látható, ahogy Kraven orvvadászokat és zsoldosokat könyörtelenül kivégez és megcsonkít (az egyik jelenetben egy katona fülét szó szerint leharapta).

A felvételen Russell Crowe is látható és hallható (amerikai akcentussal) volt, aki a Taylor-Johnson által alakított Sergei Kravinoff orosz apját alakítja. A teaser legvégén pedig kiderül, hogy Alessandro Nivola játssza a Rinót. Bevágtak egy olyan jelenetet, amely azt mutatja, hogy a karján lévő bőr kezd átalakulni orrszarvúbőrré. Egy nagyon rövid felvétel is látható, ahogy Sergei a Marvel képregényekben Kraven klasszikus szőrmejelmezét tartja a kezében. A levetített videóból nem derült ki, hogy a Sony következő adaptációja hogyan kapcsolódik majd más filmekhez a Pókember-franchise-on belül.

A Kraven, a Vadász a Marvel Comics Amazing Spider-Man #15-ös számában debütált. A világ legnagyobb vadászának tartotta magát, és úgy vélte, hogy a barátságos és közkedvelt Pókember a végső zsákmány, akit el kell kapnia. Taylor-Johnson korábban azt mondta, hogy azért szereti játszani Kravent, mert “nem idegen, vagy varázsló. Ő csak egy vadász, egy meggyőző ember. Egy állatbarát és a természet védelmezője”. A színész emellett Kravent “a Marvel egyik legikonikusabb, leghírhedtebb antihősének” és “Pókember első számú riválisának” nevezte.

Kraven szereplői között szerepel még Ariana DeBose mint Calypso és Fred Hechinger mint Dmitri Smerdyakov/ Chameleon, az álcázás mestere, aki a képregényekben történetesen Kraven féltestvére is. Russell Crowe, Alessandro Nivola, Christopher Abbott és Levi Miller is szerepelnek a filmben.

A filmet rendezte J.C. Chandor (Triple Frontier) Art Marcum, Matt Holloway és Richard Wenk forgatókönyvéből. A film a tervek szerint 2023. október 6-án kerül a mozikba.

Kraven

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...