Wide Screen
Image default
Filmek

A Sony egy másik Pókember spin-offon is dolgozik

Venom után a Pókember univerzum egy másik karaktere, Silk is saját filmet kap a stúdiótól.

Tom Hardyval az élen idén ősszel érkezik az első Pókember spin-off, és úgy tűnik, hogy a Sony megirigyelte a Marvelt – ahol a legfontosabb karakterek már kaptak saját filmet -, mert egy másik spin-off tervezésébe is vágott, legalábbis Amy Pascal producer és a stúdió ezen dolgozik most.

A Variety jelentéséből kiderült, hogy reflektorfénybe került Silk a koreai-amerikai szuperhős, akivel eddig még nem találkoztunk a mozikban. A karakter valódi neve Cindy Moon, akit 2014-ben rajzoltak meg a képregényekben, és meglepő módon ugyan az a radioaktív pók csípte meg őt is, mint Peter Parkot, a Pókembert. Éppen ezért Silk minden képességét örökölte a Pókembertől, a szerves hálótól egészen a pókösztönig.

De a figyelem most az ősszel a mozikba érkező Venomon van, ami első lesz abban a Pókember univerzumban, mely talán kihagyja a róla elnevezett karaktert. Többször felmerült már, hogy esetleg Peter Parker benne lesz a Venomban, és valamiféle kapcsolat lehet a Marvel Moziverzumban, de ezt a stúdió próbálta cáfolni. Ugyanakkor többen nem lepődnénk meg, ha egy rövid cameo erejére Parker felbukkanna benne, még ha nem is Pókemberként, mint ahogy korábban egy forrás is állította.

Még több a témában...

A Marvel hamarosan visszaszerzi az X-Men és a Fantasztikus négyes jogait

Kévés Bence Mihály

A Marvel többet szeretne egy szimpla Pókember-filmtől

Kévés Bence Mihály

A Halálos Védelmező történet alapján készülhet a Venom film

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább