Főoldal Játékok A Sony birtokolja a Silent Hill marketing jogait
Játékok

A Sony birtokolja a Silent Hill marketing jogait

Egy hiteles forrás szerint a PlayStation rendelkezik a híres játék marketing jogaival.

506
ws sh3 210210 051639

Nem múlhat el nap Silent Hill nélkül, ugyanis az egyre erősödő pletykák nyomán egyre több ember szólal fel, aki valamit is tud a projektről. Most a horror játékok terén nagyon otthonosan mozgó és remek kapcsolatokkal rendelkező DuskGolem világosított egy picit fel minket a témában. Fontos megjegyezni, hogy azon kevés „informátorok” közé tartozik, akinek adhatunk a szavára és az esetek legnagyobb részében el is találja a dolgokat.

Először is megnyugodhatunk, hiszen tudomása szerint teljesen biztos hogy készül a játék, még beszélt is olyan emberekkel akik jelenleg dolgoznak rajta. Azt hogy melyik csapat készíti viszont vagy nem tudja, vagy nem szeretné elárulni, hogy nehezebben lehessen visszakövetni a híreinek a forrását. Erről tehát csak találgatni tudunk, de nagy valószínűséggel a már emlegetett Sony Japan lesz a dolog mögött.

A legérdekesebb információ amit megosztott, az a marketing jogokat érinti. Ezeket a Sony birtokolja, így nagyon valószínű, hogy ők vetették le a posztot. Bejelentés gyanánt szinte biztosan várnunk kell nyárig, hiszen majd csak a Resident Evil Village megjelenése és egy kicsit elülése után hallhatunk bármi hivatalosat is az alkotás felől.

Ez a dolog továbbá azt is jelentheti, hogy nem csak PlayStation-re jön a játék, hiszen a poszt alapján csak a marketing jogok vannak a Sony-nál. Kontextusba téve valami hasonló lehet a helyzet, mint az ősszel volt a Valhalla kapcsán. Ott az Xbox rendelkezett ezen jogosultságokkal. Mindenesetre sok múlik azon, hogy tényleg a Sony Japan fejleszti-e. Nagyon várjuk a nyarat, hogy több dolgot tudhassunk meg erről az alkotásról is.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.