Sonic, a sündisznó

A Sonic, a sündisznó karaktere pontosan úgy fog kinézni, ahogy a rajongók akarják

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók kifakadtak, így jelenleg is zajlik a karakter újradizájnolása.

A Sonic, a sündisznó első előzetese után a rajongók kifakadtak, így jelenleg is zajlik a karakter újradizájnolása.

A legnagyobb rajongók erősen megkérdőjelezték a Sonic, a sündisznó adaptáció létjogosultságát az első előzetes után, azonban Jeff Fowler rendező meghallgatta a rajongók kérését, aki Twitteren jelentette be, hogy gyorsan munkába is álltak, hogy újradizájnolják a videojátékok népszerű figuráját. Végső soron pedig ez a döntés arra késztette a stúdiót, hogy az eredetileg 2019 novemberére kiírt premiert eltolják 2020 februárjára.

Pár hete már zajlanak a munkálatok, így kíváncsian várjuk, hogy mikor mutatják meg nekünk az újratervezett karaktert. Azonban amíg várunk a hivatalos forrásra, addig a rajongók elképzelték, hogy hogyan is kellene kinéznie a Sonic, a sündisznó karakterének.

Meg kell hogy mondjuk, egészen jól sikerültek a tervek, ezek után csak bízunk benne, hogy a Paramount stúdió is látta a terveket, vagy legalább annyira ötletes grafikusok dolgoznak a főszereplőn, s valóban nem kell aggódnunk a film sorsáért. Ezen múlik minden, ha nem sikerül méltó formában adaptálni a videojátékok népszerű karakterét – és még ez sem garancia a bukás elkerülésére – akkor a film könnyen 2020 egyik nagy csalódása lesz minden tekintetben.

A Sonic, a sündisznó amerikai bemutatója 2020. február 14-én lesz.

Total
9
Shares
Previous Article
Atlanta

KRITIKA: Atlanta

Next Article

Eljön a droidikák ideje a Star Wars Battlefront II-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!